Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 mar 2022 - Anul XXVII, nr. 52 (7969)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Asociația Nes Designer Cultural

Campania „Voluntar pentru Suceava. Acțiune de Ecologizare!”, partea a II-a

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Asociația Nes Designer Cultural organizează a doua parte a programului „Voluntar pentru Suceava. Acțiune de Ecologizare!”, ce se va desfășura vineri, 25 martie, începând cu ora 9:00. Se caută voluntari pentru ecologizarea următoarelor zone: George Enescu, zona de pădure, Liceul Sportiv, Zamca - Mănăstire, Zamca – Pădure, intrare pe strada M. Sadoveanu, str. Dealului, str. Platoului, str. Cernăuți, Parcul Șipote, Aleea McDonald's, str. Mirăuți, str. Ștefăniță Vodă, scări Cetatea Sucevei, scări Statuie Ștefan cel Mare, Calea Unirii, Zona Bazar Suceava, str. Nicolae Titulescu.

După cum a spus președintele Asociației Nes Designer Cultural Suceava, Andrei Ionuț Neșculescu, activitatea se va desfășura începând cu ora 9:00. „Solicităm sprijinul voluntarilor pentru derularea acestei campanii. Toți participanții voluntari vor fi instruiți cu privire la actul desfășurat și respectarea normelor sanitare. Asociația dorește ca Suceava să înțeleagă ce înseamnă adevăratul sens al cuvântului voluntar. Curățenia se face înainte de a crește iarba”, a precizat Andrei Ionuț Neșculescu.

El a completat că voluntarii trebuie să vină cu sacii lor, cu mănușile lor, cu apă, pachetul de acasă și trebuie să fie echipați corespunzător, cu încălțăminte de teren, pentru o acțiune de ecologizare. „Ce facem? Strângem gunoaiele lăsate de alții. Voluntar până la capăt, pentru că ne pasă! Vă așteptăm în număr cât mai mare la această a doua ediție a acțiunii din programul <Voluntar pentru Suceava. Acțiune de Ecologizare!>. Suceava are nevoie de voluntari. Vă mulțumim, vă așteptăm cu drag să ne curățăm orașul de gunoaie”, a completat președintele Asociației Nes Designer Cultural Suceava.

Vârsta minimă de participare este de 10 ani. Am mai aflat de la organizator că la acțiunea de ecologizare din acest an au fostinvitați să se alăture școlile de pe raza municipiului Suceava, toate partidele politice, operatori economici, instituțiile ale statului precum „Garda de Mediu Suceava, Agenția de Protecție a Mediului Suceava, Primăria municipiului Suceava, firma Ritmic și Diasil Service, firme care au contract de salubrizare în municipiului Suceava”. „Sperăm la o colaborare exemplară a tuturor cetățenilor, a autorităților locale. Pe data de 25 martie, toți voluntarii care au participat la acțiunea de ecologizare vor fi așteptați pe platoul Mănăstirii Zamca, începând cu ora 14:00, unde, împreună cu sponsorii noștri, le vom oferi câteva surprize. În speranța că vom fi cât mai mulți și vom avea parte și de sponsorizările necesare derulării proiectului, vă mulțumim anticipat tuturor”, este mesajul transmis de Andrei Ionuț Neșculescu.

Pentru mai mult detalii și programări puteți suna la numărul de telefon: 0723 219 137. E-mail: anesculescu@yahoo.com.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Campania „Voluntar pentru Suceava. Acțiune de Ecologizare!”, partea a II-a.
 Vizualizări articol: 779 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Campania „Voluntar pentru Suceava. Acțiune de Ecologizare!”, partea a II-a0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei