Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 mar 2022 - Anul XXVII, nr. 52 (7969)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Organizare

Flutur anunță că Aeroportul Suceava își va mări capacitatea de procesare având în vedere numărul mare de pasageri care vin dinspre Ucraina

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că Aeroportul „Ștefan cel Mare” își va mări capacitatea de procesare a pasagerilor având în vedere numărul mare de persoane care vin dinspre Ucraina și care vor să zboare de la Suceava către alte destinații. Gheorghe Flutur a arătat că în ultima perioadă, pe aeroportul sucevean a crescut semnificativ numărul de pasageri, asta și datorită răspunsurilor companiilor la care a solicitat introducerea de noi curse.

„Pentru asta Aeroportul Internațional <Ștefan cel Mare> Suceava își va mări efortul și capacitatea de procesa din zilele următoare, când numărul de pasageri poate să depășească 2.000 la îmbarcare și cel puțin 900 de pasageri pe zi la debarcare”, a declarat Flutur. El a arătat că miercuri, 2 martie 2022, aeroportul a deservit 13 curse aeriene, dintre care șapte curse regulate și șase curse charter neregulate, înregistrându-se 1.048 de pasageri care s-au îmbarcat către alte destinații și 604 care au debarcat la Suceava. Din totalul pasagerilor îmbarcați miercuri, aproximativ 60% dintre aceștia au fost ucraineni. Pentru ziua de joi, 3 martie, au fost programate 11 curse regulate și patru curse charter neregulate, două dintre acestea din urmă fiind operate de compania aeriană INDIGO. Cele două zboruri ale companiei Indigo au fost pentru repatrierea a 400 de cetățeni indieni și au fost organizate prin Ambasada Indiei. Gheorghe Flutur a precizat că pentru ziua de joi s-a estimat îmbarcarea de pe Aeroportul Suceava a cel puțin 2.100 de pasageri și debarcarea a altor 900.

Gheorghe Flutur a amintit că în contextul fluxului mare și constant de pasageri care ajung în aceste zile pe Aeroportul ”Ștefan cel Mare” Suceava, mare parte dintre aceștia fiind de naționalitate ucraineană, compania Wizz Air a suplimentat în următoarele zile destinații operate de la Suceava: Milano Bergamo în 5 și 6 martie: aterizare 13:30/decolare 14:00, și Roma Fiumicino în 6 martie: aterizare 09:40/decolare 10:10.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur anunță că Aeroportul Suceava își va mări capacitatea de procesare având în vedere numărul mare de pasageri care vin dinspre Ucraina.
 Vizualizări articol: 769 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Flutur anunță că Aeroportul Suceava își va mări capacitatea de procesare având în vedere numărul mare de pasageri care vin dinspre Ucraina1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei