Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 mar 2022 - Anul XXVII, nr. 52 (7969)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   12 imagini |   ø fişiere video

Situație

Jumătate din locurile de cazare pentru refugiați de la Şcoala „Miron Costin” din Suceava au fost ocupate miercuri noapte

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fluxul de refugiați de război din Ucraina crește constant și a început cazarea lor și în locurile amenajate în sălile de sport din municipiul Suceava. În sala de sport a Școlii Gimnaziale „Miron Costin”, cu o capacitate de 200 de locuri, au fost cazate miercuri noaptea 120 de persoane, dintre care 23 și-au continuat ulterior călătoria spre alte destinații. Joi dimineață mai erau cazate aici 97 de persoane.

În tabăra mobilă pentru cazare temporară de la Siret, cu capacitate de 402 locuri, au fost cazați până acum 1.190 de oameni, dintre care 829 au plecat mai departe; în tabără mai sunt 361 de persoane. În tabăra mobilă de la Rădăuți sunt 163 de persoane în corturi și 288 în sala de sport polivalentă și în sala de lupte și nu mai este nici un loc disponibil; în sala de sport de la Dumbrăveni sunt cazați 155 de oameni și mai sunt 95 de locuri disponibile. În spațiile amenajate la Școala Gimnazială ”Petru Mușat” Siret, în săli de clasă și în sala de sport, cu o capacitate de 160 de locuri, până acum au fost cazați 1.505 oameni, dintre care 1.430 au plecat spre alte destinații. Joi dimineață erau cazate 85 de persoane.

Conform datelor transmise de Prefectura Suceava, la nivelul Punctului de coordonare și comandă avansat integrat, în cadrul Punctului de Trecere a Frontierei (PTF) Siret, miercuri, la ora 15.00, locurile de cazare puse la dispoziție de cultele religioase, primării, firme și persoane fizice erau în număr de 4.165, din care 623 erau ocupate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jumătate din locurile de cazare pentru refugiați de la Şcoala „Miron Costin” din Suceava au fost ocupate miercuri noapte.
 Vizualizări articol: 815 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jumătate din locurile de cazare pentru refugiați de la Şcoala „Miron Costin” din Suceava au fost ocupate miercuri noapte0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei