Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 mar 2022 - Anul XXVII, nr. 52 (7969)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pe 8 martie

Evenimentul „Femei de succes! Performanță la superlativ!", ediția a XI-a, la Teatrul „Matei Vișniec” Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava va avea loc marți, 8 martie 2022, de la ora 17:00, evenimentul „Femei de succes! Performanță la superlativ!”, ediția a XI-a, eveniment organizat cu sprijinul Primăriei municipiului Suceava și al Consiliului Local Suceava. Acțiunea culturală este moderată de Cătălina Biholar și Angela Zarojanu.

La ora 17:00, se va face primirea invitaților. La ora 17:30, se deschide oficial evenimentul „Femei de succes! Performanță la superlativ!”, ediția a XI-a, iar la ora 17:45 participanții se vor bucura de o excepțională conferință cu texte din memoriile Reginei Maria a României, tema evenimentului din acest an fiind aleasă pentru a celebra 100 de ani de la încoronarea Reginei. Momentul artistic se intitulează: Regina Maria a României – Conferință de texte din memoriile și jurnalele Reginei, în acorduri de chitară clasică, voce, pian.

Își dau concursul: Clara Popadiuc, Alexandru Marin, Valentina Maria Tablan Popescu, Ciprian Reuț, Ilie Aurelian Zugrav și Johannes-Raimund Onesciuc.

La ora 18:45, are loc Gala „Femei de succes”, când vor fi premiate câteva femei din județ care s-au remarcat prin acțiunile lor în ultimii doi ani.

La ora 19:00, este programată o sesiune de autografe și fotografii, spun organizatorii (Asociația Multicare Suceava, SEVA - Șanse Egale Valoare Autoritate, Intermedia Suceava, Monitorul de Suceava, Novaoptic). Participarea la acest eveniment se face exclusiv pe baza unei invitații.

 

Umanitar: Două surioare orfane de mamă au nevoie de tratament oftalmologic la o clinică din Iași

Evenimentul are și o latură umanitară. Participanții pot ajuta, prin donații, fetițele gemene Ioana și Maria Melenciuc, în vârstă de 5 luni, născute prematur și cu o afecțiune oculară destul de gravă, retinopatia de prematuritate. Surioarele și-au pierdut mama la naștere și sunt crescute de sora mai mare, Denisa, în vârstă de 15 ani, elevă la Colegiul de Artă Suceava. Am aflat de la organizatorii evenimentului că familia Melenciuc are 6 copii, acum rămași doar cu tatăl. „Fetițele au nevoie de tratament oftalmologic la Iași (singurul centru regional specializat în retinopatie de prematuritate). Au început acest tratament, dar familia a oprit tratamentul în ianuarie 2022, din lipsă de fonduri legate de transport și costuri medicale. Fetițele sunt foarte bine îngrijite, curate, iubite. Denisa, adolescenta de 15 ani, este deosebit de maturizată și de responsabilă. Ea ține legătura cu medicul din Iași și a făcut numeroase drumuri cu surioarele ei pentru tratament, din octombrie 2021 (când s-au născut fetițele) și până în prezent. Mama a decedat la naștere prin eclampsie. Din cei 6 copii ai familiei Melenciuc, mai sunt frați gemeni. Familia locuiește în Burdujeni – Sat”, ne-au mai spus organizatorii evenimentului „Femei de succes! Performanță la superlativ!”, ediția a XI-a, care fac un apel către toți cei care vor fi prezenți să doneze orice sumă de bani pentru ca fetițele gemene să poată continua tratamentul la clinica din Iași.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Evenimentul „Femei de succes! Performanță la superlativ!", ediția a XI-a, la Teatrul „Matei Vișniec” Suceava.
 Vizualizări articol: 802 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Evenimentul „Femei de succes! Performanță la superlativ!", ediția a XI-a, la Teatrul „Matei Vișniec” Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei