Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 feb 2022 - Anul XXVII, nr. 40 (7957)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Nevoie de lucrări serioase

DN 17, spre Ardeal, plin de gropi și la Poiana Stampei, nu doar la Iacobeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

DN 17, care leagă Suceava de Ardeal, se prezintă în condiții foarte proaste și la Poiana Stampei. Imaginile ajunse la redacția Monitorului de Suceava sunt elocvente în acest sens. După cum am arătat ieri în Monitorul de Suceava, pe sectorul Suceava-Vatra Dornei, dacă prin unele zone se poate vorbi de un carosabil degradat, este și o porțiune de cel puțin 10 kilometri care se prezintă dezastruos și care necesită o intervenție serioasă. Este vorba de porțiunea din zona Iacobeni, care pe toată întinderea comunei, plus intrare și ieșire, se prezintă prost și foarte prost. Gropi de dimensiuni mari apar săptămânal, iar unele sunt realmente niște capcane pentru mașini.  

Primarul comunei Poiana Stampei, Viluț Mezdrea, ne-a sesizat că și la el în comună situația este la fel de proastă ca la Iacobeni. Șoferii care au circulat în ultima perioadă spre Cluj au observat cu siguranță asta.

După Vatra Dornei a fost turnat relativ recent un covor asfaltic nou, dar numai până înainte de intrarea în Poiana Stampei. Exact ca în cazul Iacobeni, unde stratul nou a fost așezat pe Mestecăniș. Practic, Compania de Drumuri, prin Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași, a pus accent pe zonele din afara localităților, considerate cu risc mai ridicat de accidente și unde Poliția Rutieră a cerut insistent creșterea gradului de aderență prin strat nou de asfalt.

”Și la noi, la Poiana Stampei, e aceeași situație ca în Iacobeni, din 2007 drumul a mai fost doar cârpit pe alocuri cu plombe care nu țin. Și astăzi (n.r. ieri) am văzut lucrători de la drumuri care făceau reparații, nu contest că trebuie făcute și aceste intervenții punctuale, însă este nevoie de o reparație capitală, este un adevărat dezastru, sunt 10 kilometri de drum stricat.

Eu am făcut toate demersurile, inclusiv la parlamentari, și sper ca și Poiana Stampei să fie inclusă pe fila de buget cu finanțare pentru covor asfaltic nou. Observ că toată lumea din județ vede acest drum doar de la Suceava la Vatra Dornei, aici, la Poiana Stampei, ne simțim uitați”, ne-a declarat primarul din Poiana Stampei, Viluț Mezdrea.  

Conform unor informații, în luna aprilie se intenționează turnarea de covor asfaltic nou pe DN 17, la Iacobeni. Și cu privire la Poiana Stampei este necesară aceeași lucrare, ea este pe lista de necesar, dar totuși nu există certitudini pentru că mai trebuie să existe și buget pentru aceste lucrări. Iar buget aprobat încă nu există. Aceste porțiuni ale DN 17 se află în administrarea Secției de Drumuri Naționale Câmpulung Moldovenesc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului DN 17, spre Ardeal, plin de gropi și la Poiana Stampei, nu doar la Iacobeni.
 Vizualizări articol: 1341 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DN 17, spre Ardeal, plin de gropi și la Poiana Stampei, nu doar la Iacobeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei