Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 feb 2022 - Anul XXVII, nr. 40 (7957)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Peste graniță

Ați uitat de Dumitru Morhan? Afaceristul are o fabrică de apă în Ucraina și ar fi cumpărat mii de hectare de teren

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vă mai amintiți de afaceristul sucevean Dumitru Morhan? Într-o vreme i se spunea ”regele cașcavalului”, iar acum ar putea concura la titlul de ”regele apelor”. Și asta pentru că în Ucraina, țara sa de adopție în care trăiește de ani buni, coordonează activitatea unei fabrici de ape de la Budineț. Dumitru Morhan spune că a investit bani în retehnologizarea acestei fabrici și că intenționează să crească producția, sens în care vrea să monteze alte două linii de îmbuteliere. ”Fac în jurul a 70-80 de tiruri de apă lunar, pe care o distribui în Turcia, 40 de tiruri. Restul este distribuită în Ucraina și România, la Timișoara, la Craiova și urmează la București.

Deja am mai luat două linii de îmbuteliere pentru că vrem să facem și sucuri, dar și apă la sticlă, nu la plastic, că am înțeles că în Europa deja nu se mai permite să se vândă la sticlă”, a arătat afaceristul. Iar planurile sale de dezvoltare nu se opresc aici. În vecinătatea fabricii de la Budineț spune că a cumpărat câteva hectare de teren pe care va construi o fabrică de conserve. Se pare că dorința lui Dumitru Morhan este aceea de a deveni un mic oligarh. Asta prin prisma achizițiilor anunțate recent. ”Am luat la Hmelnițki o fabrică și 9.000 de hectare de teren, am cultivat sfeclă de zahăr pentru că am văzut că zahărul se scumpește deja, am luat un teren aici la Storojineț, lângă tanc, să fac un spital pentru copii și bătrâni”, a precizat Dumitru Morhan. Implicarea afaceristului sucevean se vede și în domeniul sportiv, sens în care a apărut și în presa ucraineană. ”Am luat o echipă de judo și una de kick-box pe care le sponsorizez, avem peste 700 de copii. Eu sunt mulțumit că mă iubesc copiii și oamenii simpli, și pentru asta îi mulțumesc lui Dumnezeu și e bine că avem o Bucovină atât de frumoasă, dar e păcat că românii noștri nu-i ajută suficient de mult pe oamenii de aici”, a mai arătat afaceristul de ieri din România și de azi din Ucraina.

În timp ce nu discută afaceri, Dumitru Morhan supervizează construcția unei saune, iar uneori cere ”sfatul” pisicilor care îl înconjoară pentru ca totul să meargă ca la carte. De altfel, Dumitru Morhan pare să își fi descoperit o adevărată pasiune pentru micile feline, de care nu se desparte nici un moment.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ați uitat de Dumitru Morhan? Afaceristul are o fabrică de apă în Ucraina și ar fi cumpărat mii de hectare de teren.
 Vizualizări articol: 4811 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.7 din 3 voturi
Ați uitat de Dumitru Morhan? Afaceristul are o fabrică de apă în Ucraina și ar fi cumpărat mii de hectare de teren4.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei