Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 feb 2022 - Anul XXVII, nr. 40 (7957)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

5 trucuri pe care ar trebui să le știe orice posesor de ceas inteligent

Poate că Apple Watch nu este la fel de puternic ca un iPhone sau un iPad, dar oferă o mulțime de versatilitate pentru un pachet atât de mic. În funcție de modelul de Apple Watch pe care îl dețineți, există o varietate de setări pe care le puteți ajusta și de activități pe care le puteți efectua, de la ascultarea muzicii și urmărirea antrenamentelor până la monitorizarea ritmului cardiac și vizualizarea fotografiilor.

Mai jos sunt cele mai bune sfaturi pentru proprietarii de Apple Watch, indiferent dacă aveți cel mai recent model Series 7 sau un model mai vechi. Probabil că ați mai încercat unele dintre aceste funcții înainte, dar este posibil să existe încă unele sarcini pe care nu știați că ceasul dvs. inteligent le poate efectua.

 

Ascultați muzică

Cu un Apple Watch care rulează watchOS 4.1 sau o versiune mai recentă, puteți asculta muzică pe ceas, inclusiv melodii, albume, liste de redare și posturi Apple Radio de la Apple Music (dacă sunteți abonat), precum și aplicații precum Spotify.

Pentru a configura acest lucru, conectați mai întâi căștile, căștile sau difuzorul prin Bluetooth. Deschideți aplicația Apple Music de pe ceas pentru a parcurge biblioteca dvs. muzicală. Din player, puteți pune pauză, relua, trece mai departe, merge înapoi și controla volumul. Cu ajutorul funcției de radio încorporate, puteți asculta Apple Music 1 și anumite posturi de știri și muzică.

Aplicațiile muzicale ale terților vor trebui să fie descărcate prin intermediul App Store de pe ceasul dumneavoastră. Fiecare aplicație este ușor diferită, dar procesul este similar - trebuie doar să porniți aplicația pentru a vă accesa posturile sau biblioteca. Unele aplicații pentru ceasuri permit chiar și abonaților plătiți să asculte muzică offline.

 

Ascultați podcasturi

Apple are propria sa aplicație Podcasts care vă permite să descărcați podcasturi de pe iPhone și să le ascultați pe un Apple Watch care rulează watchOS 5 sau o versiune mai recentă. Dacă aveți un Apple Watch cu LTE, puteți asculta podcasturi fără să folosiți o rețea Wi-Fi din apropiere.

Deschideți aplicația Podcasts pe ceas pentru a parcurge biblioteca de podcasturi abonate sau episoadele individuale. Din playerul de podcasturi, puteți să puneți pauză, să reluați, să săriți înainte cu 30 de secunde, să vă întoarceți înapoi cu 15 secunde, să modificați viteza și să schimbați volumul.

Puteți, de asemenea, să redați podcasturi de pe telefon folosind ceasul drept controler. Dacă nu sunteți înnebunit după aplicația Podcasts de la Apple, printre alternativele disponibile se numără Downcast, Overcast și Pocket Casts.

 

Urmăriți-vă antrenamentele

Apple Watch strălucește pentru capacitățile sale de sănătate și fitness, iar una dintre cele mai la îndemână caracteristici ale sale este capacitatea de a vă urmări antrenamentele. Cu ajutorul aplicației Workouts încorporate, vă puteți urmări progresul la o varietate de activități în sala de sport și în afara acesteia, inclusiv ciclism, mers pe jos, drumeții, jogging, canotaj, eliptică, stepper pe scări, înot și chiar yoga.

Aplicația vă va permite să urmăriți un anumit timp, distanță sau număr de calorii arse, sau pur și simplu să înregistrați un antrenament liber. Pe măsură ce vă desfășurați activitatea, aplicația înregistrează timpul, caloriile arse, distanța parcursă și ritmul cardiac. După ce ați terminat, rezultatele sunt trimise în aplicația Fitness de pe iPhone, unde puteți vizualiza cele mai recente statistici și urmări un istoric al antrenamentelor dumneavoastră.

 

Monitorizați-vă ritmul cardiac

Monitorizați-vă ritmul cardiac cu ajutorul aplicației Heart Rate încorporate în Apple Watch. Deschideți aplicația, iar aceasta vă va măsura ritmul cardiac actual. Atâta timp cât ceasul este în modul de afișare sau dacă aruncați o privire pe cadran, sunt efectuate periodic măsurători pentru a vă înregistra ritmul. Atingeți săgeata din stânga sus, iar aplicația afișează ritmul dvs. curent, ritmul în repaus, ritmul mediu și ritmurile specifice în funcție de activitățile dvs.

 

Efectuați o electrocardiogramă

Cu un Apple Watch Series 4 și mai sus puteți face o electrocardiogramă, care vă verifică ritmul cardiac și vă avertizează dacă găsește nereguli în acest ritm, cum ar fi fibrilația atrială. Acesta nu este un lucru pe care ați vrea sau trebuie neapărat să îl faceți în mod regulat, cu excepția cazului în care aveți o afecțiune cardiacă sau vă confruntați cu un anumit tip de simptome.

Pentru a efectua o electrocardiogramă cu Apple Watch, deschideți aplicația ECG și atingeți OK. Țineți degetul pe Digital Crown. Aplicația va efectua o numărătoare inversă pe măsură ce efectuează ECG-ul. După 30 de secunde, rezultatele apar pentru a afișa ritmul sinusal și ritmul tău cardiac. Pentru a asigura o citire precisă, asigurați-vă că ceasul se află la încheietura pe care ați desemnat-o în Setări. De asemenea, puteți adăuga o notă în aplicație cu privire la orice simptome pe care le aveți.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 5 trucuri pe care ar trebui să le știe orice posesor de ceas inteligent.
 Vizualizări articol: 814 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
5 trucuri pe care ar trebui să le știe orice posesor de ceas inteligent5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei