Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 feb 2022 - Anul XXVII, nr. 40 (7957)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Control trafic

Polițiștii au ridicat numerele a 47 de mașini, majoritatea cu plăcuțe străine și fără asigurare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O amplă acțiune cu efective sporite de poliție, derulată timp de o săptămână pe șoselele din județul Suceava, a adus la imobilizarea a nu mai puțin de 47  de autovehicule și la suspendarea a aproape 100 de permise de conducere. În cazul mașinilor, 47 la număr, a fost vorba, în majoritate, de autoturisme înmatriculate în străinătate, care circulau fără a deține asigurarea RCA obligatorie. Au fost și câteva cazuri de mașini depistate cu defecțiuni tehnice grave. Atrage atenția numărul foarte mare de mașini imobilizate, adică lăsate fără plăcuțe de înmatriculare, un record la nivel de județ.

Controlul s-a derulat în perioada 31 ianuarie – 7 februarie a.c.,  iar la acțiunea din Suceava au participat polițiști din Bacău, Brașov, Sibiu, Hunedoara, Dâmbovița, Neamț, Maramureș, Ialomița, Vrancea și Iași, specializați în verificarea documentelor aparținând autovehiculelor înmatriculate în alte state și a permiselor de conducere eliberate de autorități străine. Acțiunea a fost coordonată de polițiști din cadrul Direcţiei Rutiere, sprijiniți de un detașament de jandarmi de la Bacău.

În total, au fost verificate peste 5.000 de autovehicule, fiind aplicate peste 2.100 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 576.400 de lei.

Marea majoritate a amenzilor au fost pentru încălcarea regulilor rutiere. Printre altele, s-au dat și 37 de amenzi privind lipsa asigurării obligatorie și patru privind nereguli la transportul în regim de taxi.

În săptămâna de acțiuni de control au fost reținute și 99 de permise de conducere, dintre care 30 pentru depășiri neregulamentare, 13 pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice și 25 pentru viteză.

De asemenea, au fost retrase 227 de certificate de înmatriculare și 45 de seturi de plăcuțe cu numere de înmatriculare.

”În cadrul acțiunii, 47 de autovehicule au fost imobilizate, majoritatea lor fiind înmatriculate în străinătate și neavând asigurare obligatorie”, a concluzionat comisarul-șef Ionuț Epureanu, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

În cazurile de acest gen, posesorii își pot recupera plăcuțele doar după ce achită amenzile și reintră în legalitate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Polițiștii au ridicat numerele a 47 de mașini, majoritatea cu plăcuțe străine și fără asigurare.
 Vizualizări articol: 819 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Polițiștii au ridicat numerele a 47 de mașini, majoritatea cu plăcuțe străine și fără asigurare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei