Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 feb 2022 - Anul XXVII, nr. 37 (7954)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Soluția

Un tânăr care a furat și a agresat o angajată de la Profi, obligat de judecători să urmeze tratament medical

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr din municipiul Suceava a scăpat de închisoare după ce magistrații de la Curtea de Apel i-au admis apelul. Ștefan Semian a fost trimis în judecată pentru infracțiunea de tâlhărie calificată, după un furt de la un magazin Profi care a degenerat în violențe. În prima instanță, Tribunalul Suceava l-a condamnat la o pedeapsă de 4 ani și 8 luni de închisoare, cu executare. Curtea de Apel Suceava a anulat pedeapsa, însă a decis ca Ștefan Semian să urmeze un tratament medical până la însănătoşire sau până la obţinerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol.

Tânărul a fost surprins de o angajată de la Profi, care în încercarea de a-l opri pe hoț a fost agresată. În seara lui 14 februarie 2019, în jur de ora 18.30, Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată telefonic de o angajată la magazinul Profi de pe strada Tineretului, din cartierul Burdujeni al municipiul Suceava, despre faptul că a fost agresată în momentul în care a încercat să oprească, la ieșirea din magazin, un tânăr care furase produse din unitate.

Femeia, în calitate de șef de tură, a fost anunțată de colege despre faptul că în magazin a intrat un tânăr care în trecut a mai sustras bunuri din magazin, însoțit de un alt tânăr.

Pentru a preveni un alt furt, gestionara s-a postat în zona intrării, unde, în momentul în care cel de-al doilea tânăr a vrut să iasă, ea a observat că acesta avea o sacoșă cu mai multe produse alimentare sustrase din magazin. Din cercetări, a rezultat că femeia i-a solicitat acestuia să se oprească, moment în care tânărul a îmbrâncit-o și și-a continuat deplasarea. Femeia nu s-a lăsat și l-a prins de mână, moment în care a fost lovită.

Agresorul a fost identificat în persoana lui Ștefan Semian, în vârstă de 22 de ani la acea vreme. El a fost însoțit în magazin de fratele său, minor la acea vreme, cel care atrăsese inițial atenția personalului Profi. Autorul a fugit din magazin cu sacoșa, ulterior abandonând-o.

La scurt timp, după ce cei doi au fugit de la faţa locului, la aproximativ 20 de metri faţă de intrarea în magazin, a fost găsită o sacoşă în care se aflau bunurile sustrase, care au fost ridicate de poliţişti pentru prelevarea unor probe criminalistice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr care a furat și a agresat o angajată de la Profi, obligat de judecători să urmeze tratament medical.
 Vizualizări articol: 972 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un tânăr care a furat și a agresat o angajată de la Profi, obligat de judecători să urmeze tratament medical5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei