Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 feb 2022 - Anul XXVII, nr. 37 (7954)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sesiune

45 de elevi din Suceava și Botoșani au susținut examene de certificare DELF, la Colegiul Național „Petru Rareș” Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

45 de elevi din județele Suceava și Botoșani s-au înscris la examene de certificare a competențelor de limba franceză (DELF), sesiune care s-a desfășurat în zilele de 12 și 13 februarie, la Colegiul Național „Petru Rareș” Suceava. 

După cum ne-a spus prof. Laura Ciurari, elevii au susținut examene pe diferite niveluri, conform CECRL, începând cu nivelul A2, continuând cu nivelul B1 și, la final, cei mai mulți candidați optând pentru nivelul B2 de competențe. „Aceste certificate sunt emise de un organism francez, Centrul Internațional de Studii Pedagogice din Paris, și dau acces deținătorilor lor atât la secțiile bilingve francofone din liceele românești (pentru nivelul A2), cât mai ales pe piața muncii, în accesul la universități franceze și francofone, în programe Erasmus etc. Odată obținute, certificatele sunt valabile toată viața”, a completat profesoara de la „Petru Rareș”.

Sunt opt ani consecutivi de când la Colegiul Național „Petru Rareș”, centru delocalizat al Institutului Francez Iași, singurul din județ unde ființează clasele bilingve francofone, s-au desfășurat aceste examene, anul acesta în condițiile impuse de normele sanitare legate de pandemie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 45 de elevi din Suceava și Botoșani au susținut examene de certificare DELF, la Colegiul Național „Petru Rareș” Suceava.
 Vizualizări articol: 702 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
45 de elevi din Suceava și Botoșani au susținut examene de certificare DELF, la Colegiul Național „Petru Rareș” Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei