Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 feb 2022 - Anul XXVII, nr. 37 (7954)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reușită

230 de disponibilizați, așteptați pentru al doilea interviu de angajare, după bursele locurilor de muncă la Siret și Rădăuți

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cu un bilanț peste așteptări s-au concretizat cele trei zile de bursă a locurilor de muncă, organizate de autorități de joi până sâmbătă, la Siret și Rădăuți. În urma

celor două târguri de joburi organizate de Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă (AJOFM) Suceava, 228 de persoane interesate de un loc de muncă au fost selectate pentru un al doilea interviu, lucru ce le poate duce foarte aproape de ocuparea unui loc de muncă. Mulți dintre cei 602 candidați sunt încă salariați, calificați sau necalificați, unii hotărâți, alții mai puțin entuziaști pentru a ocupa un loc de muncă din cele peste 950 de oferte venite de la angajatori.

Bursa de la Siret a avut loc în zilele de joi și vineri. Fabrica din acest oraș își va înceta activitatea, cu pierderea a 295 posturi din organigramă.

În cadrul de mediere oferit în cele două zile la sediul HS Timber Productions SRL, cei 23 de angajatori au stat de vorbă cu 270 de salariați disponibilizați, 105 dintre aceștia fiind selectați pentru al doilea interviu. În zilele de vineri și sâmbătă, destinate bursei de locuri de muncă de la Rădăuți, la Casa de Cultură din localitate s-au adunat 332 candidați, care s-au prezentat în fața celor 29 de angajatori. La sfârșitul celor două zile, 123 de salariați au fost selectați pentru al doilea interviu, având șanse reale de angajare în viitorul apropiat.

Aceste rezultate obținute prin intermediul burselor de joburi din cele două orașe defavorizate de ultimele disponibilizări au fost posibile prin mobilizarea și implicarea reprezentanților AJOFM Suceava, Botoșani, precum și de la ANOFM, parteneriatul cu Instituția Prefectului Suceava, disponibilitatea celor doi primari din Rădăuți și Siret și în mod deosebit colaborarea cu reprezentanții HS Timber Productions SRL și cu angajatorii prezenți la burse și interesați în menținerea legăturilor profesionale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 230 de disponibilizați, așteptați pentru al doilea interviu de angajare, după bursele locurilor de muncă la Siret și Rădăuți.
 Vizualizări articol: 1119 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
230 de disponibilizați, așteptați pentru al doilea interviu de angajare, după bursele locurilor de muncă la Siret și Rădăuți0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei