Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 apr 2021 - Anul XXVI, nr. 79 (7691)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

4 sfaturi și trucuri pentru Android TV

Televizoarele inteligente (adică cele mai multe televizoare Android) au ajuns să revoluționeze experiența generală din camera de zi și această tendință crește într-un ritm uluitor. În 2019, au fost livrate 200 de milioane de televizoare inteligente și se estimează că până în 2025, cifra va crește cu 266 de milioane.

Deci, dacă v-ați cumpărat un TV Smart de curând sau intenționați să faceți acest lucru în curând, puteți folosi aceste 4 sfaturi și trucuri pentru a vă folosi Android TV-ul mai eficient și mai convenabil. Să începem.

 

1. Transfer de fișiere fără fir

Acesta este primul truc Android TV pe care ar trebui să-l cunoașteți. Există momente când doriți să trimiteți fișiere pe Android TV, dar trebuie să stați să căutați drive-uri pentru transferul de fișiere.

Cu aplicația gratuită Send Files to TV, puteți trimite fișiere direct de pe smartphone-ul dvs. Android pe Android TV. Trebuie doar să vă conectați la o rețea WiFi comună, iar aplicația SFTV va funcționa perfect.

 

2. Apeluri video cu Duo (asistență PiP)

Dacă nu știți, Google Duo a ajuns pe Android TV și este disponibil în Magazinul Play. Trebuie doar să conectați o cameră web și Android TV se va ocupa de toate. Rețineți că televizorul dvs. Android ar trebui să fie pe versiunea Android 9 pentru a putea utiliza această funcție. Cea mai bună parte despre Google Duo pe Android TV este că funcționează chiar și modul Picture-in-Picture (PiP).

De exemplu, în timp ce participați la un apel video pe Duo, apăsați butonul Acasă de pe telecomandă și va apărea o fereastră PiP ca o suprapunere. Acum, puteți deschide orice aplicație de sport și puteți urmări meciul împreună cu prietenii și familia. Mai mult, fereastra de suprapunere rămâne și în partea superioară a playerelor video.

 

3. Screensaver personalizat

Android TV vine cu o funcție de screensaver nativ (Backdrop), dar este foarte limitată și nu vă puteți seta propriile fotografii. În al doilea rând, mult iubita integrare Google Photos cu Android TV a dispărut din cauza unei probleme de securitate. Deci, practic, nu mai aveți multe opțiuni pentru a afișa setul dvs. personal de fotografii, fie din contul dvs. Google, fie din spațiul de stocare intern.

În acest caz, aplicația gratuită Photo Gallery and Screensaver vine în ajutor. Aplicația este concepută special pentru Android TV și aduce toate funcțiile de screensaver pe care vi le-ați dorit întotdeauna pe un ecran TV mai mare.

Puteți alege fotografiile din spațiul de stocare intern, puteți modifica raportul de aspect, puteți aplica un efect de tranziție și puteți face mult mai mult. Și cea mai bună parte este că prin intermediul acestei aplicații, puteți chiar să vă conectați contul Google și vă poate extrage fotografiile și le poate afișa ca un screensaver. Pentru a rezuma, Galeria foto și Screensaver este una dintre cele mai bune aplicații Android TV și ar trebui să știți acest truc pentru a vă personaliza în continuare Android TV.

 

4. Activați ADB Wireless

Dacă doriți să vă reglați Android TV-ul, trebuie să activați ADB. Puteți descărca aplicații fără transfer APK, să dezinstalați bloatware, să activați funcții ascunse și multe altele. Iată cum o puteți face. Deschideți Setări pe Android TV -> Rețea și Internet -> Rețeaua dvs. WiFi și notați adresa IP. Veți avea nevoie de el mai târziu. Acum, deschideți Setări -> Preferințe dispozitiv -> Despre -> Derulați în jos la meniul Construire.

Acum, faceți clic pe meniul „Construiți” de 7-8 ori continuu. Acesta va activa Opțiunile pentru dezvoltatori pe Android TV.

Apoi, reveniți la Preferințe dispozitiv și derulați în jos. Veți găsi „Opțiuni pentru dezvoltatori“. Deschideți-l. Derulați puțin în jos și activați comutarea pentru „USB debugging“.

Acum mutați-vă pe computer și instalați ADB. Puteți configura ADB indiferent dacă aveți un computer Windows, Mac, Chromebook sau un computer Linux.

Odată ce ADB este gata instalat pe computer, rulați comanda „adb connect ipaddress” pentru a vă conecta la Android TV fără fir. Aici, înlocuiți adresa IP cu adresa reală pe care ați notat-o mai sus. Veți primi o solicitare pe Android TV. Activați caseta de selectare pentru „Permiteți întotdeauna” și apoi faceți clic pe butonul „OK”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 4 sfaturi și trucuri pentru Android TV.
 Vizualizări articol: 1140 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
4 sfaturi și trucuri pentru Android TV5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei