Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 feb 2021 - Anul XXVI, nr. 32 (7644)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sprijin

În județul Suceava vor fi distribuite aproape 61.000 de pachete alimentare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Subprefectul de Suceava Daniel Prorociuc a anunțat că în județ vor fi distribuite 60.922 de pachete alimentare pentru persoane defavorizate. Daniel Prorociuc a declarat că începând de luni, 8 februarie, în prezența expertului tehnic din cadrul Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene, Lucian Biru, la nivelul județului a început recepția pachetelor de alimente din Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor Dezavantajate. Pachetele alimentare conțin făină albă de grâu (5 buc. x 1 kg), mălai (4 buc. x 1 kg), paste făinoase (2 buc. x 400 g), ulei (4 buc. x 1 l), zahăr (2 buc. x 1 kg), orez (4 buc. x 1 kg), conservă din carne de vită (5 buc. x 300 g), conservă din carne de porc (3 buc. x 300 g), conservă pateu de ficat de porc (5 buc. x 200 g), compot de fructe (2 buc. x 720 ml), gem de fructe (1 buc. x 360 g) și gem de fructe dietetic (1 buc. x 360 g).

Subprefectul județului a precizat că luni au fost recepționate 12.521 de pachete de alimente în localitățile Boroaia, Drăgușeni, Bogdănești, Râșca, Vadu Moldovei, Liteni, Dolhești, Forăști, Dolhasca, Preutești, Baia, Fântâna Mare, Fălticeni, Hârtop și Vulturești, urmând ca activitatea să continue și în zilele următoare în restul localităților din județ.

Daniel Prorociuc a declarat că după finalizarea recepției, în toate localitățile din județ va începe și distribuția pachetelor de alimente, în paralel cu cele de igienă, care deja se împart către beneficiari. Pachetele vor fi distribuite către primele două categorii de beneficiari așa cum sunt definiți în conținutul Ordonanței de Urgență nr. 84/2020, respectiv pentru familiile și persoanele singure cărora le este stabilit, prin dispoziție scrisă a primarului, dreptul la un venit minim garantat acordat în baza Legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat, cu modificările și completările ulterioare și pentru familiile beneficiare de alocație pentru susținerea familiei acordată în baza Legii nr. 277/2010 privind alocația pentru susținerea familiei, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

Prorociuc a spus că în ceea ce privește pachetele de igienă, până luni au fost distribuite către beneficiarii finali aproximativ 44% din totalul pachetelor alocate județului Suceava. El a mai adăugat că procesul de distribuire va continua până în data de 10 martie 2021 pentru beneficiarii de pe listele inițiale, iar în perioada 11-25 martie 2021, pentru persoanele de pe listele suplimentare, întocmite și asumate de către primar sau de către reprezentantul acestuia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului În județul Suceava vor fi distribuite aproape 61.000 de pachete alimentare.
 Vizualizări articol: 335 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
În județul Suceava vor fi distribuite aproape 61.000 de pachete alimentare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei