Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 feb 2021 - Anul XXVI, nr. 32 (7644)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sfârșit de drum

Băut și aflat într-un moment de deznădejde, un bărbat și-a pus capăt zilelor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat de 48 de ani, din orașul Solca, și-a pus capăt zilelor, fiind găsit fără suflare de fratele său care venise dimineață să vadă ce face. Lângă patul în care bărbatul zăcea fără viață, polițiștii au descoperit și cuţitul cu care acesta și-a provocat moartea.

Descoperirea a fost făcută în cursul dimineții de duminică, când în jurul orei 07.30 fratele bărbatului de 48 de ani a intrat în locuința acestuia, care se afla în aceeași curte cu a sa. Văzându-l pe fratele său fără suflare, a chemat de urgență echipajul unei ambulanțe, care nu a mai putut decât să constate decesul, bărbatul fiind mort de aproximativ 4 ore. În urma celor identificate la fața locului, personalul medical a sesizat poliția prin intermediul unui apel la 112, un echipaj din cadrul Poliției Orașului Solca demarând cercetările.

Din discuțiile purtate cu fratele celui mort, a reieșit faptul că bărbatul de 48 de ani se întorsese acasă sâmbătă dimineață în stare de ebrietate și a povestit că-și fracturase glezna. Fratele său l-a ajutat să se pună în pat, după care i-a făcut focul în sobă. Întrebat dacă nu vrea să meargă la spital, bărbatul a amânat vizita la medic pentru a doua zi dimineață. Duminică dimineața, însă, l-a găsit pe fratele său mort, având o tăietură la mâna stângă.

În timpul cercetării efectuate la fața locului, la circa un metru de pat a fost găsit un cuțit pliabil tip briceag, pătat cu sânge. În discuțiile purtate cu fratele celui mort, acesta a povestit că bărbatul de 48 de ani amenințase de mai multe ori că își va lua zilele, mai ales când se afla sub influența alcoolului.

Corpul neînsuflețit a fost transportat la morga spitalului din Gura Humorului, pentru efectuarea unei necropsii care să stabilească cu exactitate cauza decesului.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal pentru ucidere din culpă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băut și aflat într-un moment de deznădejde, un bărbat și-a pus capăt zilelor.
 Vizualizări articol: 288 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băut și aflat într-un moment de deznădejde, un bărbat și-a pus capăt zilelor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei