Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 feb 2021 - Anul XXVI, nr. 32 (7644)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În județul Suceava

380 de persoane sunt internate în spitale cu Covid, iar alte 58 sunt “suspecte”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pandemia continuă să pună presiune pe sistemul medical din județul Suceava,   în condițiile în care aproape 450 de persoane sunt internate în spitale, infectate cu noul coronavirus sau “suspecte” de infectare, până la confirmarea testelor.

La nivelul județului, în ultimele 24 de ore au fost internate 15 persoane diagnosticate cu Covid – 19, în același interval de timp fiind externate 9 persoane declarate vindecate.

Totalul persoanelor internate și diagnosticate cu Covid-19 la nivelul județului Suceava este de 380, iar numărul persoanelor suspecte de Covid-19 este de 58.

Din totalul celor 526 de pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 201 pacienți sunt diagnosticați cu Covid-19, 45 de  pacienți sunt în zona tampon și 280 de pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid).

Din cei 201 pacienți diagnosticați Covid-19:

- 3 prezintă forme ușoare;

- 106 prezintă forme medii ale bolii;

- 74 prezintă forme severe;

- 18 prezintă forme grave și sunt internați în secția ATI (dintre aceștia 8 pacienți sunt ventilați non-invaziv și 3 sunt ventilați invaziv).

Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava dispune, la această dată, de 349 de paturi libere, din care 37 pentru pacienți Covid-19, 203 în sectorul non-Covid și 109 pentru zona tampon.

La unitatea ATI sunt disponibile două paturi pentru pacienți Covid și 22 ventilatoare libere, din care nouă pentru pacienții Covid-19 și 13 pentru pacienții non-Covid.

La Spitalul Municipal Rădăuți sunt internați 77 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (opt cu forme ușoare, 53 prezentând forme medii, 15 forme grave și un pacient în formă critică), o persoană suspectă de infecție cu noul coronavirus. În sectorul Covid sunt 17 locuri disponibile. La unitatea ATI Covid este internat un pacient, nemaifiind locuri disponibile.

La Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc sunt internați 33 de pacienți diagnosticați cu Covid-19. Dintre aceștia, 18 prezintă forme medii, 15 forme grave, iar șapte persoane sunt suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere două  locuri în sectorul Covid.

La Spitalul Municipal Vatra Dornei sunt internați 25 de pacienți diagnosticați cu Covid-19 (13 forme medii și 12 cu forme grave) și 3 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere două locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Orășenesc Gura Humorului sunt internați un număr de 27 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (9 cu forme ușoare și 18 prezentând forme medii), nu sunt internate persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere un număr de 17 locuri în sectorul Covid.     

La nivelul Spitalului Boli Cronice Siret sunt internați 17 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (9 cu forme ușoare și 8 persoane cu formă medie), și două persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere opt locuri în sectorul Covid.

La nivelul județului sunt disponibile 83 de locuri libere Covid și 115 locuri pentru zona tampon.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 380 de persoane sunt internate în spitale cu Covid, iar alte 58 sunt “suspecte”.
 Vizualizări articol: 228 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
380 de persoane sunt internate în spitale cu Covid, iar alte 58 sunt “suspecte”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei