Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 feb 2021 - Anul XXVI, nr. 32 (7644)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Aeroportul Suceava

Flutur: Wizz Air și Tarom mențin și în programul de vară 2021 frecvențele de zbor similare anului de dinaintea pandemiei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că Wizz Air și Tarom au anunțat că vor menține și în programul de vară frecvențe similare de zboruri din Suceava cu cele din anul 2019, anterior pandemiei de coronavirus.

Declarația a fost făcută după ce operatorul aerian Wizz Air a anunțat programul de operare pentru sezonul de vară 2021. Astfel, începând din 29 martie 2021, vor fi operate de pe Aeroportul ”Ștefan cel Mare” Suceava următoarele destinații: Austria/Viena – 2 frecvențe/marți și sâmbătă, Germania/Dortmund – 2 frecvențe/miercuri și duminică, Germania/Memmingen – 2 frecvențe/miercuri și duminică, Italia/Bologna – 2 frecvențe/luni și vineri, Italia/Milano – 4 frecvențe/luni, miercuri, vineri și duminică, Italia/Roma – 2 frecvențe/marți și sâmbătă, Regatul Unit al Marii Britanii/Doncaster – 2 frecvențe/luni și vineri și Regatul Unit al Marii Britanii/Londra – 9 frecvențe/săptămână.

De asemenea, în programul de operare al companiei Tarom, începând din sezonul de vară 2021, apar frecvențe zilnice spre București-Otopeni. Tarom va avea 13 frecvențe pe săptămână pe această rută, câte două în zilele de luni, marți, miercuri, joi, vineri și duminică, și un zbor în ziua de sâmbătă.

În același timp, pentru sezonul estival 2021, de pe Aeroportul Suceava se intenționează operarea zborurilor de vacanță spre destinații din Turcia – Antalya, inclusiv circuite pe Coasta Lycia și Cappadocia, dar și spre Egipt, la Hurghada.

Trebuie spus că programele anunțate pot suferi modificări în funcție de evoluția contextului pandemic, de restricțiile asociate condițiilor de călătorie din țările de plecare sau destinație.

„Sperăm ca această situație determinată de pandemie să înceteze cât mai curând pentru ca activitatea pe aeroportul sucevean să poată reveni imediat la normal”, a spus Gheorghe Flutur, care a mai adăugat că „pentru sezonul de vară 2021, atât Wizz Air, cât și Tarom au anunțat reluarea operării destinațiilor și frecvențelor deservite de Aeroportul <Ștefan cel Mare> Suceava, frecvențe similare anului 2019, anterior pandemiei. Este un semn bun, atât cu privire la numărul estimat de pasageri, precum și în ceea ce privește încrederea în serviciile oferite de aeroportul nostru”.

Gheorghe Flutur a subliniat faptul că în condițiile în care Aeroportul Suceava este o importantă poartă de intrare în Bucovina şi un puternic factor de dezvoltare zonală, instituția pe care o conduce este pregătită atât pentru creșterea capacității acestuia, cât și pentru creșterea calității serviciilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: Wizz Air și Tarom mențin și în programul de vară 2021 frecvențele de zbor similare anului de dinaintea pandemiei.
 Vizualizări articol: 305 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur: Wizz Air și Tarom mențin și în programul de vară 2021 frecvențele de zbor similare anului de dinaintea pandemiei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei