Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 3 nov 2020 - Anul XXV, nr. 259 (7564)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Bejinariu: PNL va implementa austeritatea ucigătoare pe care guvernele de dreapta au mai aplicat-o românilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PSD de Suceava Eugen Bejinariu consideră că dacă actualul Guvern PNL ar da la o parte prioritățile electorale ar descoperi preocupările oamenilor așa cum reies ele din fiecare sondaj și din fiecare conversație, respectiv sănătatea și grija zilei de mâine. Eugen Bejinariu a precizat că românii sunt îngrijorați de pierderea locurilor de muncă, de veniturile lor, de salarii, de pensii, de traiul pe care și-l pot asigura pentru ei și familie. „Cu alte cuvinte oamenii vor să știe cum arată bugetul țării pentru anul ce vine și au dreptul să afle ce pregătesc pentru ei guvernanții”, a declarat Bejinariu.

El a adăugat că actualul Guvernul sfidează Parlamentul care este unica expresie legitimă a democrației și amăgește electoratul care este dramatic afectat de o teribilă criză sanitara. De asemenea, deputatul PSD spune că Guvernul se eschivează, minte, „amână și face un joc mârșav cu viețile celor pe care îi conduce”. Mai mult, el a atras atenția că Guvernul liberal a împrumutat România până la cote inimaginabile, pentru generații care încă nu s-au născut, a luat bani cu împrumut la dobânzi înrobitoare precum statele eșuate, a refuzat să aplice legi care aduceau oamenilor pensii mai mari și venituri care să le facă viața mai bună. „Banii împrumutați s-au năruit în corupția liberală, incompetența liberalilor ne-a făcut mai bolnavi și mai săraci. Guvernul refuză să își îndeplinească obligația de a prezenta bugetul anului viitor pentru că vor mări taxe, vor subția veniturile românilor, vor implementa austeritatea ucigătoare pe care guvernele de dreapta au mai aplicat-o românilor”, a spus Eugen Bejinariu.

El a subliniat faptul că românii știu că PSD este singurul partid care s-a îngrijit cu adevărat de traiul lor, de salarii mai bune și de pensii mai mari. „Oamenii știu că noi vrem și am putut de fiecare dată să le aducem vești mai bune pentru viața lor, oamenii știu că noi ne îndeplinim promisiunile și cred în programul nostru de guvernare. Refuzul liberalilor de a prezenta bugetul înainte de alegeri este semnul că ceea ce pregătesc pentru viața românilor în 2021 este o strategie dură de a-i taxa mai mult și de a-i face mai săraci. Oamenii știu, văd, înțeleg și îi vor sancționa la vot”, a încheiat Eugen Bejinariu.


 


 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bejinariu: PNL va implementa austeritatea ucigătoare pe care guvernele de dreapta au mai aplicat-o românilor.
 Vizualizări articol: 1336 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 5 voturi
Bejinariu: PNL va implementa austeritatea ucigătoare pe care guvernele de dreapta au mai aplicat-o românilor1.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei