Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 3 nov 2020 - Anul XXV, nr. 259 (7564)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Recunoaștere

Ministrul Culturii i-a felicitat pe profesorii și elevii Colegiului Național „Nicu Gane” Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, i-a felicitat pe profesorii Colegiului Național „Nicu Gane” din Fălticeni, unitate de învățământ care anul acesta împlinește 150 de ani de existență. Bogda Gheorghiu a subliniat faptul că acest colegiu este cunoscut datorită personalităților care au studiat aici, dar și pentru că a devenit un adevărat centru de cultură.

Pentru a marca momentul, ministrul Culturii, născut și crescut în Fălticeni, a transmis online un mesaj aniversar profesorilor și elevilor. „Colegiul Național Nicu Gane rămâne un loc propice dezvoltării copiilor și adolescenților. Vă felicit pentru succesul proiectelor inițiate de-a lungul timpului și pentru rezultatele obținute, dar mai ales pentru că în cadrul Colegiului Național <Nicu Gane> s-a creat un cadru favorabil relaţionării și exprimării libere a elevilor. Copiii și adolescenții pot prin educație să-şi valorifice calitățile. Mai mult, ei trebuie să privească la înaintașii lor care au studiat aici, au devenit personalități marcante și să le urmeze exemplul”, a precizat Bogdan Gheorghiu.

El a amintit că printre aceștia se află sculptorul Ion Irimescu, actorul de teatru și film Jules Cazaban, iubitul actor Grigore Vasiliu-Birlic, renumitul poet Nicolae Labiș, biologul Petre Jitaru, dramaturgul Horia Lovinescu, dar și criticul și istoricul literar Constantin Ciopraga. „În calitate de fălticenean și de ministru al Culturii sunt onorat să vă transmit cele mai calde gânduri și să vă felicit pentru realizări. La mulți ani!”, le-a transmis ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, elevilor și profesorilor de la Colegiul Național „Nicu Gane”.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ministrul Culturii i-a felicitat pe profesorii și elevii Colegiului Național „Nicu Gane” Fălticeni.
 Vizualizări articol: 1060 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ministrul Culturii i-a felicitat pe profesorii și elevii Colegiului Național „Nicu Gane” Fălticeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei