Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 3 nov 2020 - Anul XXV, nr. 259 (7564)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Prognoză

Dumitru Mihalescul: „Planul de investiții liberal pentru următorii patru ani va genera cea mai puternică modernizare a spațiului rural și a micilor orașe”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL Dumitru Mihalescul arată, într-o declarație de presă, că investițiile publice programate de PNL în infrastructura de bază a comunităților locale pentru următorii 4 ani vor genera standarde superioare de trai în viața fiecărui român și vor elimina decalajele de dezvoltare dintre mediul rural și cel urban, dar și între provinciile istorice ale țării.

Dumitru Mihalescul a declarat: „Ne-am propus ca în următorii 4 ani să asigurăm conectarea tuturor locuințelor la utilitățile de bază necesare unui trai decent. Chiar dacă traversăm o perioadă economică dificilă, pentru realizarea acestor investiții am găsit și resursele financiare necesare, mare parte fiind deja aprobate de Comisia Europeană din fondurile europene alocate țării noastre”. Parlamentarul a arătat că programul național de racordare a gospodăriilor la gazele naturale a demarat chiar la Suceava și toate proiectele de extindere a rețelelor de utilități sunt verificate, monitorizate și finanțate, iar în ceea ce privește modernizarea drumurilor, au fost programate lucrări de 12 miliarde lei pe 7.000 de km de drumuri județene, și de circa 20 miliarde lei pe 20.000 km de drumuri locale.

 

Programele de susținere a investițiilor private vor aduce locuri de muncă bine plătite

Deputatul sucevean a precizat că PNL și-a asumat să reabiliteze întreaga rețea de unități școlare și spitale publice, astfel încât serviciile din mediul rural sau micile orașe să nu fie inferioare celor din marile orașe. Mihalescul a mai arătat că programele de susținere a investițiilor private vor aduce locuri de muncă bine plătite, atractive pentru tineri, inclusiv în mediul rural, și că acesta este motivul pentru care guvernul a pus la dispoziție peste un miliard de euro pentru înființare și dezvoltare de afaceri în zonele mai puțin dezvoltate. „Cred cu toată puterea că la finalizarea acestui plan curajos de investiții și dezvoltare, românii vor avea condiții de viață similare în toată țara, atât la sate, cât și în orașe. Acest lucru va contribui puternic la salvarea satului românesc, tot mai puternic părăsit de tinerii care nu-și găsesc un loc de muncă și nici nu au curajul să-și întemeieze o familie în satul lor natal, la modernizarea orașelor și la dispariția contrastelor de dezvoltare în interiorul țării”, a încheiat Dumitru Mihalescul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dumitru Mihalescul: „Planul de investiții liberal pentru următorii patru ani va genera cea mai puternică modernizare a spațiului rural și a micilor orașe”.
 Vizualizări articol: 1147 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dumitru Mihalescul: „Planul de investiții liberal pentru următorii patru ani va genera cea mai puternică modernizare a spațiului rural și a micilor orașe”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei