Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 3 nov 2020 - Anul XXV, nr. 259 (7564)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Activitatea școlară

Trei școli din municipiul Suceava sunt pe scenariul verde, 13 pe galben și celelalte pe roșu, în următoarele 14 zile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Comitetul pentru Situații de Urgență Suceava a reanalizat, luni, scenariile de funcționare a unităților de învățământ din municipiul Suceava, începând cu data de 3 noiembrie, având în vedere menținerea incidenței cazurilor de infectare cu SARS-CoV2 la peste 3 la mia de locuitori. Pe baza propunerilor formulate de consiliile de administrație din școli, avizate de Inspectoratul Școlar și de Direcția de Sănătate Publică, CJSU a aprobat modul în care se va desfășura activitatea școlară în următoarele 14 zile.

Conform hotărârii CJSU de luni, în următoarele două săptămâni în municipiul Suceava vor funcționa în scenariul roșu, cu cursuri exclusiv online: Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu”, Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir”, CN „Mihai Eminescu”, CN „Petru Rareș”, CN „Ștefan cel Mare”, Colegiul Tehnic „Alexandru Ioan Cuza”, Colegiul Tehnic „Petru Mușat”, Colegiul Tehnic „Samoil Isopescu”, Liceul cu Program Sportiv, Liceul Tehnologic „Virgil Madgearu”, școlile gimnaziale „Grigore Ghica Voievod”, „Ion Creangă”, „Miron Costin”, Nr. 3 și Școala Postliceală „FEG Education”.

Pe scenariul galben, hibrid, cu cursuri atât online, cât și fizic, vor funcționa Centrul Școlar de Educație Incluzivă, Colegiul Național de Informatică „Spiru Haret”, Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară, Liceul Teoretic „Filadelfia”, Seminarul Teologic Ortodox „Mitropolitul Dosoftei”, școlile gimnaziale „Jean Bart”, Nr. 1, Nr. 10, Nr. 4, Nr. 6, Nr. 8, Școala Postliceală Sanitară Centrul de Studii „Ștefan cel Mare și Sfânt” și Școala Postliceală Sanitară.

În scenariul verde, cu elevii prezenți fizic la școală, sunt doar trei școli: Liceul „Natanael”, Școala Primară „Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava” și Școala Româno-Britanică Suceava.

Totodată CJSU a hotărât, luni, ca desfășurarea activităților cu prezență fizică în creșele, grădinițele și after-school-urile din municipiul Suceava să fie permisă, iar unitățile de învățământ în cauză să întreprindă măsurile necesare în vederea respectării normelor de igienă sanitară dispuse în contextul manifestării riscului epidemiologic generat de virusul SARS-CoV2. Verificarea respectării măsurilor de siguranță epidemiologică va fi urmărită de către structurile Ministerului Afacerilor Interne, Inspectoratul Teritorial de Muncă Suceava, Direcția de Sănătate Publică Suceava, Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Suceava și Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Suceava.

Măsurile dispuse luni vor fi reevaluate de către Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Suceava la expirarea termenului pentru care acestea au fost adoptate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei școli din municipiul Suceava sunt pe scenariul verde, 13 pe galben și celelalte pe roșu, în următoarele 14 zile.
 Vizualizări articol: 1777 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trei școli din municipiul Suceava sunt pe scenariul verde, 13 pe galben și celelalte pe roșu, în următoarele 14 zile0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei