Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 3 nov 2020 - Anul XXV, nr. 259 (7564)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Măsuri

Restricții la Salcea, Solca, Vama și Mitocu Dragomirnei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Creșterea incidenței cazurilor de infectare cu noul coronavirus raportate la mia de locuitori, în ultimele 14 zile, în localitățile Salcea, Solca, Vama și Mitocu Dragomirnei a determinat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență să stabilească o serie de restricții pentru limitarea răspândirii virusului. Măsurile sunt valabile începând cu data 4 noiembrie a.c., ora 00.00, pe o perioadă de 14 zile. Potrivit CJSU, în Salcea incidența (cu și fără focare) este de 1,6 la mie, la Solca este 6,73 la mie cu focare și 1,5 la mie fără focare, în Vama este de 4,63 la mie cu focare și 1,75 la mie fără focare, iar la Mitocu Dragomirnei este de 4,45 la mie.

În localităţile unde incidența cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este mai mare de 1,5 şi mai mică sau egală de 3/1.000 de locuitori, cinematografele pot funcționa cu până la 30% din capacitatea maximă a spațiului; restaurantele pot funcționa la interior fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului și în intervalul orar 6:00-23:00; tot cu 30% pot funcționa și sălile de jocuri de noroc. Purtarea măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, este obligatorie pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, prezente în spațiile publice deschise, cum ar fi piețele, târgurile, zonele de așteptare (stații de autobuz, peroane și altele asemenea), falezele, zonele în care se desfășoară serbări publice sau pelerinaje, exteriorul obiectivelor turistice, zonele pietonale comerciale și în proximitatea instituțiilor de învățământ până la o distanță de 50 m de intrarea în perimetrul școlii.

La Mitocu Dragomirnei, unde incidența este de 4,45 la mie, sunt interzise organizarea de concerte, funcționarea restaurantelor la interior și a sălilor de jocuri de noroc. Purtarea măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, este obligatorie pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în toate spațiile publice deschise.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Restricții la Salcea, Solca, Vama și Mitocu Dragomirnei.
 Vizualizări articol: 1416 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Restricții la Salcea, Solca, Vama și Mitocu Dragomirnei5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei