Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 aug 2020 - Anul XXV, nr. 193 (7498)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Alegeri

Dan Ioan Cușnir: Viziunea mea pentru Suceava este cea a unui oraș frumos și prosper

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul PSD pentru Primăria Suceava, Dan Ioan Cușnir, i-a asigurat pe suceveni că are energia și determinarea pentru a face ceea ce nu a mai făcut nimeni pentru dezvoltarea acestui municipiu. La lansarea oficială a candidaților PSD Suceava pentru alegerile locale din acest an, Dan Ioan Cușnir a explicat, în primul rând, motivele pentru care a intrat în viața publică a municipiului, mai întâi civic, apoi politic. Dan Ioan Cușnir a spus că lucrând în mediul privat a cunoscut ce înseamnă profesionalismul, competitivitatea și respectarea promisiunilor și a parteneriatelor. El a precizat că tot când a lucrat în mediul privat, în relația cu statul și cu Primăria Suceava a cunoscut ghișeul „de cealaltă parte a lui”. „Am constatat că blocajul dezvoltării Sucevei, atât economice, cât și sociale, este generat în primul rând de administrația publică locală. Acesta este unul dintre principalele motive pentru care am intrat în viața publică, mai întâi civic, când am înființat Suceava Noastă, iar ulterior am înțeles că trebuie să mă implic și politic”, a precizat Cușnir.

El a spus că viziunea sa pentru Suceava este cea a unui oraș frumos, de succes, prosper, „un oraș în care să ne placă să ne trăim viața”, cu o conducere competentă și performantă în care oamenii să aibă încredere.

„Pentru a realiza această viziune nu voi fi singur, ci împreună cu viitoarea echipă de consilieri locali și împreună cu echipa administrativă din primărie, cei care vor dori să fie parte din această viziune și sunt pregătiți să depună efort pentru binele orașului nostru”, a spus Cușnir. Candidatul PSD pentru Primăria Suceava a ținut să explice și ceea ce înțelege el printr-un lider capabil să conducă o primărie. „Înțeleg un om care încurajează, inspiră și motivează colegii cu care lucrează, pentru ca ei să poată să crească și să creeze un viitor mai bun pentru noi toți, un om care își unește colegii și formează o echipă adevărată, indiferent de diferențele de opinii. Înțeleg un om care stabilește o viziune îndrăzneață, îi face pe fiecare dintre colegi parte din această viziune și apoi îi susține pentru ca împreună să realizeze un scop măreț”, a spus Cușnir.

El a adăugat că misiunea sa ca primar va fi să adune toate ideile oamenilor din cartierele Sucevei, ale specialiștilor, ale celor din primărie, de la Universitate, ale oamenilor de afaceri, ale profesorilor și ale medicilor. Dan Ioan Cușnir a declarat că împreună cu aceștia va face un plan îndrăzneț și coerent pentru dezvoltarea reală a Sucevei. „Pentru mine, Suceava înseamnă acasă. Am energia și determinarea ca împreună să facem ceea ce nu a mai făcut nimeni pentru Suceava”, a transmis Dan Ioan Cușnir.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dan Ioan Cușnir: Viziunea mea pentru Suceava este cea a unui oraș frumos și prosper.
 Vizualizări articol: 1099 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Dan Ioan Cușnir: Viziunea mea pentru Suceava este cea a unui oraș frumos și prosper1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei