Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 aug 2020 - Anul XXV, nr. 193 (7498)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Periculos

S-a stins în spital, după ce a fost suspectat că ar fi băut antigel

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Vadu Moldovei au fost anunțați, în cursul nopții de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 02.00, că un bărbat de 60 de ani, din localitate, ar fi ajuns în aceeași noapte la Centrul de Primire Urgențe al Spitalului Municipal Fălticeni, fiind suspectat că ar fi băut antigel auto.

La spital polițiștii au discutat cu personalul medical, care a povestit că bărbatul fusese adus cu ambulanța în jurul orei 01.40, fiind în stare de ebrietate, dar conștient. Având în vedere suspiciunea existentă de consum de antigel, el a fost transferat în scurt timp la Spitalul Județean Suceava, pentru investigații suplimentare.

Duminică dimineață, în jurul orei 08.00, polițiștii au fost anunțați despre decesul bărbatului de 60 de ani, în timp ce se afla internat în spitalul sucevean. În aceste condiții a fost dispusă efectuarea unei necropsii a cadavrului depus la Morga Spitalului Județean Suceava, pentru a se stabili cu exactitate cauza morții acestuia. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal deschis pentru săvârșirea infracțiunii de ,,ucidere din culpă” care a rămas spre soluționarea polițiștilor din cadrul Postului de Poliție Vadu Moldovei.

Chiar dacă mulți oameni nu știu și pot fi tentați de consumul de antigel, care la prima degustare este dulce și uleios, putând fi confundat cu o licoare bahică, trebuie știut faptul că avem de fapt de a face cu o substanță foarte dăunătoare organismului. Consumul unei cantități de peste 50 de ml de antigel, luând în considerare bineînțeles numărul de kilograme al fiecăruia, poate provoca moartea, organele cele mai afectate fiind rinichii, al căror blocaj substanța nocivă îl poate provoca cu ușurință. Din păcate au fost nenumărate cazuri în care oamenii s-au întâlnit la un pahar, au gustat din licoarea aparent inofensivă și au trecut în lumea celor drepți.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului S-a stins în spital, după ce a fost suspectat că ar fi băut antigel.
 Vizualizări articol: 906 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
S-a stins în spital, după ce a fost suspectat că ar fi băut antigel0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei