Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 aug 2020 - Anul XXV, nr. 193 (7498)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Partidul Ecologist

Cătălina Vartic și-a înregistrat candidatura pentru președinția Consiliului Județean Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Partidului Ecologist Român – filiala Suceava, Cătălina Vartic, și-a înregistrat oficial candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava. Cătălina Vartic a fost însoțită la Biroul Electoral Județean de o parte dintre candidații pentru posturile de consilieri județeni, surpriza acestui partid de pe această listă fiind președintele Asociației de Dezvoltare Locală Putna, francezul Pascal Garnier. Cătălina Vartic a spus că Pascal Garnier este „unul dintre elementele noastre forte în aceste alegeri”, acesta fiind una dintre cele mai puternice voci din turismul local și cel care a adus mii de francezi pentru a vizita Bucovina, în Putna, „satul care i-a devenit a doua casă”.

Invitat să ia cuvântul, Pascal Garnier a spus că s-a decis să candideze pentru a pune umărul la promovarea și dezvoltarea turistică a Bucovinei. „Fiind ghid turistic am avut ocazia să călătoresc în toată România și cu mare regret mi-am dat seama că județul Suceava, cel care m-a adoptat, a rămas în urmă foarte mult în multe domenii, de la infrastructură, în domeniul urbanismului, salubrizare sau zone de agrement pentru turiști. De asemenea, am văzut o lipsă de sprijin pentru firmele mici și mijlocii, mai ales pentru micii producători și pentru meșterii locali”, a declarat Pascal Garnier.

El a adăugat că s-a decis să candideze din partea Partidului Ecologist Român pentru a fi o voce puternică împotriva tăierilor de păduri din județ. „Candidez pentru o Bucovină frumoasă și curată. Voi sprijini proiecte ambițioase pentru turism, împreună cu profesioniști din domeniu, voi sprijini politici publice pentru a păstra arhitectura specifică pentru Bucovina, dar și accesul mai facil al tinerilor la activități sportive și culturale”, a mai precizat Pascal Garnier, care a adăugat că se va lupta pentru implementarea de proiecte pentru a dezvolta mediul rural din punct de vedere economic, pentru a oferi o alternativă pentru tinerii care vor să se întoarcă acasă din străinătate.

Lista de candidați depusă de PER Suceava pentru posturile de consilieri județeni este deschisă de Cătălina Vartic, iar până la locurile zece urmează Pascal Garnier, Adrian Macovei, Vasile-Doru Floriștean, Aurel Olărean, Emanuela Alina Mititel, Florin Dumitru Marciuc, Petru Cobzaru, Daniel Constantin Nichitean și Alina Mirăuți.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cătălina Vartic și-a înregistrat candidatura pentru președinția Consiliului Județean Suceava.
 Vizualizări articol: 1192 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Cătălina Vartic și-a înregistrat candidatura pentru președinția Consiliului Județean Suceava1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei