Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 aug 2020 - Anul XXV, nr. 193 (7498)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Candidatură

ALDE Suceava îl propune la șefia Consiliului Județean pe medicul veterinar Octavian Ilisoi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Medicul veterinar Octavian Ilisoi a anunțat că va candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava din partea ALDE. Chiar dacă misiunea sa se anunță una foarte dificilă, spune că are convingerea că locuitorii acestui județ își doresc să vadă și alți oameni implicați în politică, dar și un alt mod de a face politică și administrație publică.

”De ani la rând ne uităm cu toții și vedem aceleași personaje care nu știu decât să vină cu promisiuni, promisiuni și iar promisiuni. În realitate, Suceava, ca și întreaga zonă a Moldovei, este izolată și condamnată la subdezvoltare. Ca dovadă, județul Suceava este unul în care salariul este cel mai mic la nivel național. Suceava este locul în care se taie păduri și autoritățile se fac că nu văd nimic. Și tot Suceava este locul unde laptele vacilor nu mai are nici o valoare pentru că așa-zișii investitori care au venit aici au decis să închidă una dintre fabricile de tradiție din bazinul Dornelor. Și toate astea se întâmplă sub privirile adormite ale aleșilor locali și județeni, care nu sunt capabili să securizeze locurile de muncă existente, și așa foarte puține, darămite să atragă investitori serioși și capabili să ridice Bucovina”, a precizat Octavian Ilisoi.

Președintele ALDE și candidatul acestui partid la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava consideră că a sosit vremea schimbării și oamenii trebuie să aleagă în fruntea administrațiilor locale și județene persoane care au demonstrat în viață că sunt capabile să dezvolte o afacere și care au avut de-a lungul timpului ”coloană vertebrală”.

”Mi-a asumat această candidatură pentru că eu chiar cred că Bucovina are o șansă. Trebuie să renască din propria-i cenușă cu care a fost acoperită de acțiunile politicienilor corupți și incompetenți. Așa că le transmit lui Gheorghe Flutur și Ioan Stan că Bucovina nu este a voastră, ci a oamenilor cu suflet mare și curat. Iar acești bucovineni adevărați știu că nu mai putem continua în minciună și cu aceiași politicieni”, a conchis Octavian Ilisoi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ALDE Suceava îl propune la șefia Consiliului Județean pe medicul veterinar Octavian Ilisoi.
 Vizualizări articol: 1790 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
ALDE Suceava îl propune la șefia Consiliului Județean pe medicul veterinar Octavian Ilisoi3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei