Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 iun 2020 - Anul XXV, nr. 148 (7453)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6818 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La drum

Trenul sezonier Suceava-Mangalia intră din această seară în circulație

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tradiționalul tren sezonier Suceava Nord-Mangalia își începe parcursul zilnic în această seară, urmând a circula până pe 6 septembrie. Anterior, în ultimele două săptămâni, a existat o grupă directă Suceava-Mangalia, atașată la trenul de noapte de București, care însă a circulat într-o formă restrânsă, doar cu vagoane de clasa a II-a.

Trenul IR 1952 Suceava Nord-Mangalia va pleca începând de astăzi din Gara Suceava (Burdujeni) la ora 20.42 și este programat să ajungă la stația terminus la ora 5.54, și cu două ore mai devreme la Constanța. La retur, trenul pleacă mai târziu din Mangalia, respectiv la 21.34, cu ora sosirii la Suceava în jur de 6.50.

Trenul sezonier care leagă Suceava de toate stațiunile importante de pe Litoral are în compunere vagoane de clasa a II-a, clasa I și cușetă cu patru sau șase paturi în cabină.  

Fără nici o reducere, cel mai ieftin bilet de tren de la Suceava la Mangalia, la clasa a II-a, este de aproximativ 90 de lei. Se pot obține însă reduceri pentru bilete în grup sau luate cu anticipație cât mai mare. Pentru că acest tren are grad de solicitare mare, CFR Călători recomandă cumpărarea biletelor din timp și de preferință online.

”Biletele de tren sunt accesibile tuturor prin gama variată de oferte comerciale. Acestea sunt prezentate în detaliu pe www.cfrcalatori.ro, la secțiunea Trafic intern/Oferte. Pentru serviciile cuprinse în programul special estival sunt valabile toate facilitățile de călătorie acordate prin actele normative în vigoare”, au precizat cei de la CFR Călători.  
La plecarea din Suceava, un handicap rămâne cel al ajungerii la o oră foarte matinală pe Litoral. Și în acest an, trenul de Suceava este printre primele programate să ajungă la Constanța, din toate cele care vin din țară.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trenul sezonier Suceava-Mangalia intră din această seară în circulație.
 Vizualizări articol: 1761 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trenul sezonier Suceava-Mangalia intră din această seară în circulație0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei