Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 iun 2020 - Anul XXV, nr. 148 (7453)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La Milișăuți

Tatăl a trei copii, evacuat din casă de polițiști pentru agresiune, a ajuns în aceeași zi în arest

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Polițiștii de la Milișăuți au de gestionat o situație delicată într-o familie din localitate, un bărbat fiind evacuat din casa în care locuia cu soția și cei trei copii pentru că ar fi fost foarte agresiv cu toți membrii familiei. Bărbatul a vrut să revină la domiciliu, astfel că, în aceeași zi, polițiștii, au emis pe numele său o ordonanță de reținere pentru 24 de ore și l-au băgat în arest. Situația din această familie rămâne delicată și trebuie gestionată atent în continuare de polițiști.

Miercuri, în jurul orei 10.40, Poliția orașului Milișăuți a fost sesizată prin 112 de o femeie de 32 de ani, care a cerut ajutor, anunțând că soțul ei provoacă scandal și a lovit unul din copii cu cureaua.

Din cercetări a rezultat că, miercuri dimineață, femeia se pregătea să meargă alături de cei trei copii minori la biserică, și, pe fondul unor neînțelegeri și contraziceri, soțul l-a lovit pe fiul cel mare, provocându-i leziuni. Acesta este acuzat și că le-a adresat injurii și expresii vulgare tuturor membrilor familiei.

Polițiștii ajunși la fața locului l-au găsit pe soț incoerent în vorbire pe fondul consumului de alcool. După ce au stat de vorbă cu toți membrii familiei, polițiștii au emis un ordin provizoriu de protecție pentru 5 zile, în baza căruia bărbatul a fost evacuat din casă.

În ordin polițistul a menționat clar faptul că bărbatului îi este interzis să se apropie la mai puțin de 100 de metri de imobilul unde locuiește soția sa, dar și la mai puțin de 100 de metri de aceasta și de copiii lor.

Tot miercuri, în jurul orei 17.40, Poliția orașului Milișăuți a primit un nou apel la 112, în care se sesiza că bărbatul este în apropierea casei. La fața locului, pe trotuarul din fața locuinței,  polițiștii l-au găsit pe bărbat, în stare de ebrietate. Acesta le-a spus polițiștilor că locuința este și a lui și consideră că are dreptul de a intra în ea. În aceeași zi în care a primit interdicția, bărbatul s-a ales și cu dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de „încălcare ordin de protecție” și „violență în familie”. Apreciind că starea de pericol este mare, oamenii legii au emis o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, în baza căreia bărbatul a fost băgat, miercuri seară, în arestul poliției județene. Acestuia i s-a oferit un răgaz de a se trezit din beție și va fi audiat astăzi de un procuror, care va decide ce va face în continuare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tatăl a trei copii, evacuat din casă de polițiști pentru agresiune, a ajuns în aceeași zi în arest.
 Vizualizări articol: 872 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tatăl a trei copii, evacuat din casă de polițiști pentru agresiune, a ajuns în aceeași zi în arest0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei