Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 iun 2020 - Anul XXV, nr. 148 (7453)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Tusea și junghiul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Scriu cu puțin timp înainte de ”eternul derby” Dinamo – FCSB, ghilimele obligatorii. Curiozitatea este sentimentul cu care mă voi fi uitat la acest meci. Cine e mai tare, tusea sau junghiul? Până acum, a funcționat motivarea din partea fanilor dinamoviști în meciurile cu FCSB, doar în fața echipei lui Becali Dinamo fiind neînvinsă în acest sezon, în rest bătând-o toată lumea, de la mic la mare. Cu tribunele goale, mintea jucătorilor stă mai mult la ce îi doare pe ei, adică la buzunar. Nici dincolo nu e mult diferit, doar că jucătorii și-au semnat singuri reducerea salariilor. Cine n-a brut să dea cu bățul, vezi Planic, s-a tirat de la echipă. Alții au fost zburați de către Becali, dar apoi rechemați la bază din cauza accidentărilor. Aseară n-a jucat supraestimata tripletă Tănase-Man-Coman, primul suspendat, ceilalți doi semiaccidentați, deci menajați. S-a ajuns astfel la o situație în care FCSB, la o semifinală de Cupa României, a avut o bancă numai de juniori! Să nu uităm, la echipa asta mănâncă o pâine managerul suprem din fotbalul românesc, numitul Meme Stoica. Duckadam era trecut la și alții, cu bani de buzunar ca salariu, în timp ce domnul Meme saltă miile de Euro... pentru ce? Iată în ce hal a ajuns echipa! Sau se prevalează de faptul că toată puterea de decizie e la Becali? Păi atunci înseamnă că domnul Meme se complace și nu-și merită banii. Poate doar să fi preluat o parte din atribuțiile lui Luțu.

Cât despre Dinamo, la care diferența constă în faptul că haosul e produs de toată lumea, nu de un singur om, nu mai sunt așa convins că va face sezonul ăla istoric, adică să retrogradeze pentru prima oară. Câinii au noroc, oricât ar fi de greu de crezut, sunt alții și mai slabi. Rednic e chiar jalnic la Iași, iar din senin Hermannstadt și-a tras un glonț în picior. O fi fost mai mult gura de Miriuță, dar măcar știa pe ce lume e, nu ca spaniolul ăsta parașutat pe banca tehnică, fără să știe nimic despre nimic, nici jucătorii proprii, nici adversarii. Mai sunt și Chindia și Clinceni, tot cu nivel valoric foarte scăzut, dar măcar uniți. Cu toate astea în jurul ei, Dinamo poate rămâne în divizie aproape fără să vrea. Mai mult, tot conjunctural se poate trezi că joacă finala Cupei, care ar deveni astfel o afacere de play-out.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tusea și junghiul.
 Vizualizări articol: 1096 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tusea și junghiul0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei