Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 iun 2020 - Anul XXV, nr. 148 (7453)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Infrastructură

CJ Suceava vrea să modernizeze 3,7 kilometri din drumul Panaci-Bilbor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Șeful administrației județene, Gheorghe Flutur, a anunțat că în ședința Consiliului Județean Suceava din data de 30 iunie se va supune aprobării alocarea de fonduri în vederea elaborării documentației pentru scoaterea definitivă sau temporară din fondul forestier a terenurilor necesare modernizării unui drum județean. Gheorghe Flutur a arătat că este vorba despre un schimb de teren în vederea modernizării a 3,7 kilometri de drum județean pe tronsonul Panaci – Bilbor, rămas neasfaltat la granița cu județul Harghita.

El a precizat că instituția pe care o conduce urmează să suporte și taxa de scoatere din fondul forestier. Președintele CJ Suceava a amintit că modernizarea drumului Panaci - Glodu s-a realizat, atât cu printr-un proiect pe fonduri europene, cât și printr-un proiect cu finanțare guvernamentală prin PNDL. „Odată cu modernizarea acestor 3,6 km se asigură legătura pe drum județean cu județul vecin, Harghita, care, la rândul lui, execută lucrări de modernizare pe tronsonul de la intrarea în județul Harghita până în DN 15. De altfel, mâine, 26 iunie, conducerea Direcției Județene de Drumuri și Poduri Suceava va participa la o ședință a CJ Harghita unde se vor aborda aspecte practice care țin de realizarea acestei modernizări”, a precizat Flutur.

El a spus că acest drum nu facilitează doar legătura dintre cele două județe vecine, Suceava și Harghita, dar asigură și o legătură între DN 17 și DN 15, scurtând distanța Vatra Dornei - București cu 100 de kilometri. Gheorghe Flutur a subliniat faptul că acest drum va deveni una dintre căile de comunicare între Bucovina și Ardeal și va contribui în scurt timp la intensificare activităților economice și a turismului în zonă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CJ Suceava vrea să modernizeze 3,7 kilometri din drumul Panaci-Bilbor.
 Vizualizări articol: 1288 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
CJ Suceava vrea să modernizeze 3,7 kilometri din drumul Panaci-Bilbor1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei