Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 mai 2020 - Anul XXV, nr. 104 (7409)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Campania „Alături la greu”

Aparatură medicală în valoare de 57.000 de euro, achiziționată pentru Spitalul de Urgență Suceava și Spitalul Câmpulung Moldovenesc

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aparatură medicală în valoare de 57.000 de euro, constând într-un ventilator, 5 aparate de monitorizare a funcțiilor Drager VISTA120S, unEcograf Doppler Color portabil, VINNO6, de ultimă generație, achiziționată în cadrul Campaniei „Alături la greu”, va ajunge în curând la Spitalul de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava și Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc.

Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor a demarat această campanie de strângere de fonduri, „Alături la greu”, pentru a veni în sprijinul sistemului sanitar din judeţ (care se confruntă cu cele mai multe cazuri de Covid-19 din România), după ce, la începutul lunii aprilie, Arhiepiscopia a donat spitalului sucevean aparatură medicală în valoare de 100.000 de euro.

„Echipa noastră de achiziții lucrează neobosit și sunt mereu în căutarea celor mai bune soluții. Din cauza crizei de echipamente medicale, există o întreagă cursă contracronometru pentru a găsi cele mai bune soluții, din perspectiva prețului, dar și a timpului de livrare. Totul a fost posibil cu ajutorul dumneavoastră. Iar după ce se vor așeza toate, <dulcea> Bucovină vă va primi iarăși, cu mult drag, pe meleagurile sale. Mai avem un mic pas până la primul nostru scop, de a aduna 100.000 de euro. Până acum, am adunat 70.000 de euro. Orice ajutor este bine-venit!”, transmit reprezentanții Campaniei „Alături la greu”, campanie care este sprijinită de 35 de voluntari suceveni.

Puteți dona în continuare pentru susținerea cadrelor medicale din județul Suceava, prin: echipament de protecție (mănuși de unică folosință, măști, ochelari, combinezoane etc.) și dezinfectant; aparatură medicală specifică (monitoare pentru funcțiile vitale, ventilatoare mecanice, kituri de testare etc.). Orice ajutor este bine-venit și constructiv!

Puteți dona pentru ajutorarea persoanele vulnerabile (bătrâni, bolnavi, persoane fără ajutor) prin oferirea de hrană și medicamente. Echipa de voluntari este pregătită să ajute! Alături la greu, ajutăm Suceava ! www.alaturilagreu.ro

Pentru donații prin transfer bancar:
RON: RO51 RNCB 0234 0370 1091 0014
EURO: RO78 RNCB 0234 0370 1091 0110
Cod SWIFT: RNCBROBU
CIF/CUI: 4244814
BCR Suceava, Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților. #alaturilagreu #ajutamSuceava #acumenevoie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aparatură medicală în valoare de 57.000 de euro, achiziționată pentru Spitalul de Urgență Suceava și Spitalul Câmpulung Moldovenesc.
 Vizualizări articol: 1255 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aparatură medicală în valoare de 57.000 de euro, achiziționată pentru Spitalul de Urgență Suceava și Spitalul Câmpulung Moldovenesc0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei