Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 mai 2020 - Anul XXV, nr. 104 (7409)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Unde dai și unde crapă

Polițiștii au dat peste ”prafuri” în mașina unui tânăr oprit pentru verificarea declarației pe propria răspundere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un echipaj de la Secția Rurală de Poliție Gălănești, care acționa în miez de noapte pe raza comunei Voitinel, pentru verificarea celor aflați în trafic și justificarea deplasărilor, a tras pe dreapta un BMW seria 7, la volanul căruia era un tânăr cu un comportament suspect. Polițiștii au simțit un miros înțepător în interiorul mașinii, iar ulterior au găsit două pliculețe cu prafuri, din categoria substanțe cu efect psihoactiv. Era vorba atât de fragmente vegetale pentru fumat, cât și de praf alb pentru prizat.

În noaptea de luni spre marți, în jurul orei 2.00, pe drumul comunal din Voitinel, polițiștii au făcut semnal de oprire BMW-ului înmatriculat în Marea Britanie. Tânărul de la volan le-a spus polițiștilor că nu are declarație pe propria răspundere, dar nu a prezentat la control nici permisul de conducere. Ulterior, s-a stabilit că el a avut permisul de conducere suspendat, dar a ieșit din perioada fără drept de a conduce, fără însă a-l mai recupera efectiv. Totuși, tânărul avea drept de a conduce, astfel că la acest capitol a scăpat cu un avertisment.

Revenind la partea cea mai interesantă a cazului, polițiștii l-au întrebat pe tânăr ce a consumat, iar acesta a declarat verbal că a fumat o țigară din substanță vegetală și tras o ”linie” de prafuri. Dacă acest aspect, al consumului, urmează a fi certificat sau nu de probele recoltate, cert este că în mașină polițiștii au găsit două pliculețe, unul cu fragmente vegetale de culoare verde și unul cu un praf de culoare albă.

Tânărul de la volan, Samuel Beghean, a declarat că drogurile îi aparțin și le-a cumpărat cu 100 de lei de la o persoană necunoscută din Rădăuți, text standard folosit de consumatorii din zonă.

Tânărul a fost verificat și cu etilotestul, însă alcoolemia era 0.

Acesta a fost condus la Spitalul municipal Rădăuți, unde i s-au recoltat probe de sânge și urină, pentru a se stabili posibilul consum de substanțe cu efect psihoactiv.

 

Are la poza de profil o fotografie în care un polițist „îl amendează”. ”Dorința” i s-a îndeplinit

Cel puțin în primă fază, tânărul s-a ales cu dosar penal încadrat la infracțiunea de conducere sub influența substanțelor psihoactive și a fost amendat cu 2.000 de lei, pentru că nu avea declarație care să justifice deplasarea.

Un aspect care stârnește zâmbete în acest caz este că tânărul are la poza de profil de pe pagina sa de Facebook o fotografie în care el apare în fața unui polițist care „îl amendează”. Fotografia postată de luna trecută este modificată, însă mai în glumă mai în serios polițiștii au constatat că i-au îndeplinit acestuia dorința de a fi tras pe dreapta și amendat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Polițiștii au dat peste ”prafuri” în mașina unui tânăr oprit pentru verificarea declarației pe propria răspundere.
 Vizualizări articol: 3046 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Polițiștii au dat peste ”prafuri” în mașina unui tânăr oprit pentru verificarea declarației pe propria răspundere3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei