Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 mai 2020 - Anul XXV, nr. 104 (7409)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Tratamente și intervenții

Clinica oftalmologică Medoptic Areni și-a reluat activitatea

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Clinica oftalmologică Medoptic, punctul de lucru din Areni (strada Mihai Viteazu, nr. 54), și-a reluat activitatea, pentru a veni în ajutorul pacienților ale căror tratamente și intervenții chirurgicale nu pot fi amânate.

După o pauză în care mulți pacienți au rămas fără posibilitatea de a beneficia de asistență medicală oftalmologică, de acum sucevenii pot apela cu încredere la serviciile specialiștilor Medoptic.

Programul este de luni până vineri, de la ora 9.00 la 16.00.

De asemenea, ținând cont de situația sanitară actuală, personalul este pregătit cu echipamente de protecție completă, măști ffp3 și chirurgicale (pentru pacienți), dezinfectanți de nivel înalt, covor pentru decontaminare, paravane de protecție. Totodată, în incinta punctului de lucru sunt luate toate măsurile de distanțare în sala de așteptare, iar zilnic se realizează dezinfectarea și nebulizarea spațiilor pentru siguranța personalului și a celor care calcă pragul clinicii.

 

Vor fi consultați toți pacienții care prezintă semne și simptome ce pot fi în spatele unor afecțiuni

Medicul Andra Muscalu și asistenta Andreea Petrea sunt pregătite în această perioadă să ofere cele mai bune servicii și sfaturi pacienților care au nevoie.

Sucevenii se pot adresa clinicii Medoptic pentru afecțiunile ce necesită consultație urgentă sau care nu pot fi programate ulterior. Printre acestea se regăsesc: glaucomul, retinopatia diabetică, afecțiunile infecțioase și inflamatorii ale globului ocular și anexelor (conjunctivite, keratite, uveite, nevrite, alergii, celulita orbitară, obstrucții de căi lacrimale), hemoragii oculare și perioculare, ocluzii vasculare retiniene, traumatisme, corpi străini oculari, decolare de retină, edem macular, afecțiunile oculare ale sugarului sau copilului mic și altele.

Vor fi consultați toți pacienții care prezintă semne și simptome ce pot fi în spatele acestor afecțiuni: roșeață oculară sau perioculară, durere sau jenă oculară, lacrimare, secreții oculare, scăderea recentă a vederii, fluctuații ale vederii, modificarea câmpului vizual (îngustare, percepția de umbre/flash-uri), cefalee, modificarea motilității oculare, vedere dublă, pupila albă etc. Vor fi consultați sugarii și copiii mici cu afecțiuni oftalmologice.

De asemenea, activitatea de optometrie și optică medicală rămâne deschisă pentru rezolvarea problemelor privind ochelarii și adaptarea/înlocuirea lentilelor de contact.

 

Număr de contact și programări 

Pentru programări sucevenii trebuie să sune la 0330.806.105 sau să acceseze www.medoptic.ro.

Detalii despre activitatea clinicii Medoptic se găsesc și pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/medoptic.ro/.

Reprezentanții clinici menționează că, în perioada următoare, clinica va relua activitatea și în celelalte locații (Medoptic Bucovina și Botoșani), precum și activitatea chirurgicală.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Clinica oftalmologică Medoptic Areni și-a reluat activitatea.
 Vizualizări articol: 2570 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Clinica oftalmologică Medoptic Areni și-a reluat activitatea5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei