Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 apr 2020 - Anul XXV, nr. 86 (7391)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La Vatra Moldoviței

Percheziții la mai mulți suspecți, în cazul incendierii mașinii unui polițist. Doi dintre ei ar fi braconat, deși trebuiau să se afle în izolare la domiciliu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Polițiștii au efectuat patru percheziții la tineri din Vatra Moldoviței suspectați că ar putea fi implicați în incendierea autoturismului BMW al unui polițist. Vinerea trecută, la ora 3.00 dimineață, autoturismul BMW parcat în apropiere de locuința ajutorului șefului de post de la Moldovița a fost incendiat în interiorul habitaclului, după ce autorul a spart inițial un geam. Autoturismul era parcat pe o uliță, la câțiva metri de casa de serviciu a polițistului. Se pare că acesta a auzit zgomote și a văzut persoane suspecte. Polițistul a bănuit imediat despre cine ar putea fi vorba.

În urma adunării de probe, polițiștii au pus în executare patru mandate de percheziție, fiind vizați și doi frați care se aflau, teoretic, în autoizolare, ca urmare a revenirii din Anglia, la finele lunii martie.

La locuința fraților Iosef și Sami M., în vârstă de 21, respectiv 19 ani, din Vatra Moldoviței, au fost găsite în cadrul perchezițiilor elemente de muniție, un cuţit de vânătoare şi  o lunetă, toate fiind ridicate în vederea cercetărilor. Cei doi nu sunt autorizaţi să deţină, să poarte şi să folosească arme şi muniţii letale şi neletale pe teritoriul României. Și mai interesant, polițiștii au găsit aproximativ 20 kg de carne de vânat într-un autoturism parcat în apropierea locuinței acestora.

Polițiștii au date certe că cei doi nu au respectat nici izolarea la domiciliu:

”Din cercetările efectuate s-a stabilit că  cei doi nu au respectat condiţiile de izolare, în sensul că au părăsit în repetate rânduri locuinţa. Aceştia au fost sancţionaţi cu amendă în valoare de 2.000 lei fiecare pentru nerespectarea Ordonanței Militare în vigoare şi li s-a aplicat măsura complementară a carantinării pentru o perioadă de 14 zile”, a declarat comisarul-șef Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al poliției județene.

El a mai precizat că față de cei doi s-au extins cercetările pentru comiterea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, braconaj cinegetic şi uzul de armă fără drept.

Față de patru persoane considerate suspecte în cazul de incendiere s-a luat măsura recoltării de probe genetice ADN, pentru a se face comparații cu ce s-a găsit pe mașina incendiată.

Cercetările continuă pentru a se stabili cine a incendiat mașina și toate persoanele implicate în fapta de braconaj de la care a plecat probabil și acțiunea de răzbunare față de polițist.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Percheziții la mai mulți suspecți, în cazul incendierii mașinii unui polițist. Doi dintre ei ar fi braconat, deși trebuiau să se afle în izolare la domiciliu.
 Vizualizări articol: 2049 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Percheziții la mai mulți suspecți, în cazul incendierii mașinii unui polițist. Doi dintre ei ar fi braconat, deși trebuiau să se afle în izolare la domiciliu3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei