Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 apr 2020 - Anul XXV, nr. 86 (7391)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Drame

Șapte noi decese din cauza COVID -19, raportate duminică în județul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Grupul de Comunicare Strategică a raportat, duminică, șapte noi decese în județul Suceava, ale unor persoane confirmate cu COVID-19, în timpul vieții sau după deces. Trei au fost comunicate seara, la ora 20.30, și patru în cursul dimineții. Numărul total al deceselor a ajuns la 75 în județ. La nivel național, duminică seara erau raportate 314 decese.

Ultimele raportate au fost: o femeie în vârstă de 77 ani, internată în Spitalul Județean de Urgență Suceava în data de 27 martie, contact cu caz confirmat; i s-au recoltat probe pentru COVID-19 în data de 27 martie, a fost confirmată pozitiv în 2 aprilie, decedată în 11 aprilie. Femeia suferea de poliartrită reumatoidă în tratament cu methotrexat. Un alt caz este al unui bărbat în vârstă de 57 ani, internat în Spitalul Județean de Urgență Suceava, secția Pneumologie, în data de 10 martie, pentru osteomielită costală cronică, cu stafilococ auriu. I s-au recoltat probe pentru COVID-19 în data de 25 martie, a fost confirmat pozitiv în data de 30 martie și a decedat în data de 11 aprilie. Acesta mai suferea, pe lângă osteomielita costală cronică, și de hipertensiune arterială și bronșită cronică. Tot în spitalul din Suceava a murit un bărbat în vârstă de 69 de ani, căruia i s-au recoltat probe în data de 6 aprilie și a fost confirmat pozitiv în 8 aprilie. A murit două zile mai târziu, pe 10 aprilie. Avea comorbidități diabet zaharat tip II, boală pulmonară cronică obstructivă și atac vascular cerebral.

În cursul dimineții de duminică, Grupul de Comunicare Strategică a comunicat alte patru decese ale unor suceveni confirmați cu COVID-19. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 53 ani, internat în 31 martie în Spitalul Municipal Rădăuți, cu hemoragie digestivă superioară, care suferea și de diabet și a murit în data de 4 aprilie. Post-mortem i s-au recoltat, în 5 aprilie, probe pentru testul COVID-19 și a fost confirmat pozitiv în data de 9 aprilie.

Unui alt bărbat, în vârstă de 86 de ani, decedat la domiciliu în 7 aprilie, i s-au recoltat de asemenea probe după ce a murit, respectiv în data de 8 aprilie și confirmarea că a fost pozitiv a venit a doua zi, pe 9 aprilie. Omul locuia singur și nu era în evidență cu antecedente patologice.

Post-mortem a fost confirmată pozitivă cu noul coronavirus și o femeie în vârstă de 79 ani, căreia i s-a recoltat fragment necroptic pentru testul COVID în data de 8 aprilie, cu rezultat pozitiv în 9 aprilie. Ea a murit în Compartimentul de Primiri Urgențe a Spitalului Municipal Rădăuți în data de 6 aprilie.  

În cazul ei a fost vorba de un contact familial, cu fiul revenit din Anglia în urmă cu trei săptămâni.

Al patrulea deces din cauza COVID-19 a fost al unui bărbat în vârstă de 87 ani, internat în Spitalul Județean de Urgență Suceava în data de 16 martie, unde a fost operat pentru ocluzie intestinală, fistulă digestivă.

I s-au recoltat probe în data de 27 martie și a fost confirmat pozitiv în data de 2 aprilie. A murit în 10 aprilie. Avea comorbidități fibrilație atrială, cardiopatie ischemică și bronhopneumonie cronică obstructivă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Șapte noi decese din cauza COVID -19, raportate duminică în județul Suceava.
 Vizualizări articol: 1997 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Șapte noi decese din cauza COVID -19, raportate duminică în județul Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei