Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 apr 2020 - Anul XXV, nr. 86 (7391)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Scandal și violențe între vecini, în plină epidemie de coronavirus

Luni, 13 Aprilie 2020 (12:10:30)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Chiar dacă recomandările sunt clare în ceea ce privește distanțarea socială în această perioadă de pandemie, oamenii trebuind să respecte unele reguli privind izolarea în propria locuință, sunt persoane care ignoră aceste reguli, unele de bun-simț, și se comportă în continuare după bunul plac, expunându-se infectării.

O astfel de întâlnire dintre vecini s-a lăsat cu scandal în comuna Bogdănești, polițiștii fiind anunțați despre asta duminică seara, înainte de ora 20.00.

Verificările făcute la locul evenimentelor au scos la iveală faptul că în cursul serii, doi soți, de 21 și 25 de ani, împreună cu un cunoscut în vârstă de 22 de ani, vecini apropiați, se aflau în curtea unei familii, alți vecini de-ai lor. În acest timp, un alt vecin al gazdelor i-a invitat pe tineri în curtea lui, pentru a sta la discuții. La un moment dat însă, între noua gazdă, în vârstă 27 de ani, și cei trei vizitatori a izbucnit un scandal. Tânărul în vârstă de 27 de ani i-a lovit cu palma și picioarele pe doi dintre tinerii veniți la el în vizită, mai exact pe cei doi bărbați, și i-a împins pe aceștia în apa unui iaz din curte. Victimele au plecat apoi în fugă din curtea agresorului, pierzându-și telefoanele mobile în apa iazului sau prin grădina pe unde s-au refugiat în curtea primilor soți, la care veniseră inițial în vizită. Agresorul în vârstă de 27 de ani nu s-a oprit aici și a intrat și el în curtea familiei unde se refugiaseră cei loviți, moment în care gazda a sunat la 112 și a cerut ajutorul poliției. Urmăritorul nu a mai fost găsit în curtea vecinilor de către polițiști, iar cei doi agresați nu au vrut să formuleze plângeri împotriva acestuia. Polițiștii fac în continuare cercetări în cadrul unui dosar penal deschis pentru săvârșirea infracțiunilor de ”lovire și alte violențe” precum și ”violare de domiciliu”, urmând a fi amendați pentru faptul că nu au putut justifica prezența în curtea vecinilor lor, neavând declarații pe proprie răspundere.

În aceeași seară, întâlnirea dintre un bărbat de 40 de ani din comuna Baia și fiul vitreg al acestuia, în vârstă de 20 de ani, a degenerat în acte de violență, tânărul fiind lovit în față. Polițiștii ajunși la fața locului fac cercetări pentru comiterea infracțiunii de violență în familie, iar victima s-a ales cu o amendă în valoare de 2.000 de lei, întrucât nu a putut justifica prezența sa pe strada Mălinului din localitate, fără a deține o declarație pe proprie răspundere conform Ordonanței Militare nr. 3.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Scandal și violențe între vecini, în plină epidemie de coronavirus.
 Vizualizări articol: 3228 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Scandal și violențe între vecini, în plină epidemie de coronavirus5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei