Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 apr 2020 - Anul XXV, nr. 86 (7391)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

„Reacție pentru educație”

Narada a donat tablete pentru 26 de copii din Moldovița, pentru ca și aceștia să aibă acces la educația digitală

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Înainte de Florii, 26 de copii din Moldovița, care fac parte din Centrul pentru Inovație, Voluntariat și Inițiativă Comunitară CIVIC Jr. - Liceul Tehnologic „Vasile Cocea” Moldovița,au primit tablete din partea Narada, o comunitate formată din antreprenori, manageri, oameni de acțiune, al cărei scop este acela de a oferi soluții eficiente și rapide de modernizare a educației.

„Mesagerul” a fost prof. Daniela Ceredeev, directoarea Liceului Tehnologic „Vasile Cocea” Moldovița, care a mers la locuința fiecărui copil pentru a-i înmâna darul prețios. Copiii au fost chemați la poartă, li s-a explicat în ce constă cadoul, ei înțelegând că în acest fel li s-a deschis drumul spre educația digitală. Elevii au fost foarte receptivi, surprinși și fericiți în același timp, iar prof. Daniela Ceredeev a împărtășit cu ei această bucurie. Donația a fost făcută în cadrul proiectului „Reacție pentru educație”, susținut de Ministerul Educației și Cercetării și inițiat de Narada, cu sprijinul Cora România.

„Reacție pentru educație” este de fapt o platformă digitală care ușurează accesul la educația la distanță pentru cel puțin 30.000 de profesori și elevii lor din toată țara. „Bucurii (marca Narada) înainte de Florii!Nu, n-am să scriu că <o întâmplare fericită a făcut să...>, ci voi spune că niște naradieni minunați, ne-au făcut un dar inspirat și conectat la viitor. Inițiativa lor de educație în medii digitale, <Reacție pentru educație>, derulată în parteneriat cu Ministerul Educației și Cercetării și Cora România, a ajuns și la copii din Centrul pentru Inovație, Voluntariat și Inițiativă Comunitară CIVIC Jr, Liceul Tehnologic „Vasile Cocea” Moldovița. Recunoștință pentru toate, naradieni dragi! Cu voi... Inovăm! Învățăm! Creștem bucuria!”, este mesajul postat de directoarea Liceului Tehnologic „Vasile Cocea” Moldovița, imediat după ce i-a vizitat pe cei 26 de copii din Moldovița și le-a oferit tabletele atât de necesare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Narada a donat tablete pentru 26 de copii din Moldovița, pentru ca și aceștia să aibă acces la educația digitală.
 Vizualizări articol: 1063 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Narada a donat tablete pentru 26 de copii din Moldovița, pentru ca și aceștia să aibă acces la educația digitală0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei