Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 apr 2020 - Anul XXV, nr. 86 (7391)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Dezastru

Un incendiu pornit de la o lumânare a distrus două case, două mașini și multe alte bunuri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un incendiu izbucnit sâmbătă la Stulpicani s-a extins cu repeziciune, fiind afectate grav două gospodării. Un bărbat și o femeie au avut nevoie de îngrijiri medicale, însă marea lor dramă este că au pierdut aproape tot ce aveau în gospodărie. Alarma de incendiu s-a dat sâmbătă, în jur de ora 11.45. La fața locului au intervenit, rând pe rând, numeroase echipaje de pompieri: este vorba de militari ai Gărzii de Intervenție Gura Humorului și ai Detașamentelor de Pompieri Suceava și Câmpulung Moldovenesc, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență (SVSU) Stulpicani și Ostra, în total cu șapte autospeciale cu apă.

Pompierii au găsit un incendiu extins deja la două gospodării, cu pericol de propagare la vecinătăți.

Proprietarii gospodăriei de unde a pornit incendiul, soț și soție, de 74, respectiv 66 de ani, au avut nevoie de îngrijiri din partea paramedicilor SMURD: primul cu atac de panică, iar femeia cu arsuri minore la nivelul mâinilor. Ambii au refuzat ulterior transportul la spital.

Cel mai probabil focul a pornit dintr-o bucătărie de vară din cauza unei lumânări aprinse, lăsată nesupravegheată, rezultă din cercetările pompierilor.

La gospodăria celor doi amintiți mai sus au ars casa de locuit și anexele gospodărești, construcții corp comun, majoritare din lemn, pe o suprafață totală de aproximativ 300 mp. Au mai ars bunurile din gospodărie, inclusiv un autoturism.

La gospodăria vecină la care s-a extins focul au ars acoperișul casei de locuit pe aproximativ 250 mp, bunuri din interiorul locuinței, un autoturism, circa 4 metri cubi lemn de foc și altele.

Pompierii au lichidat în totalitate incendiul sâmbătă, în jurul orei 17:00. Aceștia au transmis că focul a pus în pericol și alte locuințe învecinate și anexele gospodărești.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un incendiu pornit de la o lumânare a distrus două case, două mașini și multe alte bunuri.
 Vizualizări articol: 1557 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un incendiu pornit de la o lumânare a distrus două case, două mașini și multe alte bunuri0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei