Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 apr 2020 - Anul XXV, nr. 77 (7382)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

Susținere

Fundația Nord 2001 a dus materiale de curățenie și apă la Policlinica Areni, la Spitalul Suceava și la centre de reabilitare neuropsihiatrică

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Membrii Fundației Umanitare Nord 2001, condusă de medicul pneumolog Georgeta Iacov, au făcut un tur de forță și au dus apă, dezinfectanți și materiale de curățenie la Policlinica Areni din municipiul Suceava, la dispensarul TBC și la cabinetele de la Piața Mică, Centrul de recuperare și reabilitare Mitocu Dragomirnei, secția de Pneumologie a Spitalului de Urgență Suceava și la Centrul de recuperare și reabilitare neuropsihiatrică ”O nouă șansă” Todirești.

„Suntem pregătiți și pentru zilele care urmează și pentru solicitările pe care le vom primi. Ne bazăm în continuare și pe contribuțiile dumneavoastră pe site-ul nostru: www.funord2001.ro”, anunță conducerea fundației.

Reamintim că Fundația Umanitară Nord 2001, reprezentată prin medicul pneumolog Georgeta Iacov, în calitate de președinte, a demarat o campanie de strângere de fonduri sub deviza “Salvăm AZI ziua de MÂINE”, prin care ajută, cu aprovizionarea materialelor necesare desfășurării activității, medici și asistente din cadrul Spitalului de Urgență Suceava Suceava, SMURD și ISU, al Serviciului Județean de Ambulanță și Inspectoratul de Poliție Județean. „Nevoile sunt multe și urgente, însă Fundația încearcă să răspundă nevoilor vitale și să îi ajute. Deja s-au donat mănuși, măști, dezinfectanți, combinezoane, saci, hârtie. Pentru a putea susține în continuare achizițiile de materiale solicitate de serviciile care ne asigură în acest moment continuitatea vieții, fundația are nevoie de fonduri, mai ales în această perioadă, în care specula a inflorit și totul se cumpără la suprapreț”, se arată într-un comunicat de presă remis redacției.

Fundația Nord 2001 a pus la dispoziție conturile sale deschise la Unicredit Bank Suceava:

RO13 BACX 0000 0032 4475 3000, în lei și

RO83 BACX 0000 0032 4475 3001, în euro, Cod SWIFT/BIC : BACXROBU

Pentru a facilita donațiile celor care nu utilizează variante online pentru transferuri bancare, fundația va implementa în zilele următoare și un sistem care va da posibilitatea donării prin plata cu cardu, direct pe site-ul acesteia, fără sume prestabilite, fiecare după posibilități și dorință.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fundația Nord 2001 a dus materiale de curățenie și apă la Policlinica Areni, la Spitalul Suceava și la centre de reabilitare neuropsihiatrică.
 Vizualizări articol: 1353 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fundația Nord 2001 a dus materiale de curățenie și apă la Policlinica Areni, la Spitalul Suceava și la centre de reabilitare neuropsihiatrică0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei