Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 apr 2020 - Anul XXV, nr. 77 (7382)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Poliția de Frontieră

Migranți din Orientul Mijlociu reținuți la granița româno-ucraineană

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei cetățeni străini, care intraseră ilegal pe teritoriul României, au fost reținuți de polițiștii de frontieră suceveni, în noaptea de marți spre miercuri. Potrivit celor afirmate de ofițerul pentru relații publice de la Poliția de Frontieră Suceava, comisar-șef Ilie Poroch-Serițan, un echipaj de la Sectorul Poliției de Frontieră (SPF) Siret a depistat luni noapte, în jurul orei 23.40, în apropierea graniței pe direcția localității Vășcăuți, trei cetățeni străini care nu își justificau prezența în zona respectivă.

În cadrul verificărilor preliminare, polițiștii de frontieră au stabilit faptul că doi din bărbați sunt din Egipt, cu vârste de 24, respectiv 28 de ani, iar cel al treilea cetățean este din Yemen, în vârstă de 44 de ani, și că aceștia intenționau să ajungă în Germania. La scurt timp, autoritățile de frontieră din Ucraina au anunțat că pe aceeași direcție au depistat și reținut doi cetățeni din Egipt, constatându-se ulterior că fac parte din același grup.

În aceste condiții, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Siret efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar conform acordului dintre Comunitatea Europeană și Ucraina privind readmisia persoanelor, cei trei au fost preluați de autoritățile de frontieră din țara vecină în vederea continuării cercetărilor și luării măsurilor legale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Migranți din Orientul Mijlociu reținuți la granița româno-ucraineană.
 Vizualizări articol: 1178 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Migranți din Orientul Mijlociu reținuți la granița româno-ucraineană5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei