Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 apr 2020 - Anul XXV, nr. 77 (7382)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Sporturi noi, neomologate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Este clar că tot ceea ce ştiam noi din viaţa anterioară (pe bune: are vreo legătură ceea ce ni se întâmplă acum cu măcar ceva din existenţa noastră anterioară virusării planetare?) suferă zi de zi, chiar ceas de ceas, modificări majore, substanţiale. Eu însumi ajunsesem că după weekendurile în care, de vineri până duminică noaptea, urmăream în jur de 40 de meciuri de fotbal (nu vă miraţi, cu ambele televizoare pornite non-stop!) să mă plâng în zilele de luni că mi se amestecautoate impresiile şi amintirile legate de ele şi că sunt obosit de atât fotbal. Ei, dragii moşului, aş da, vorba cântecului, zile de la mine (alea de la urmă, când poate că o să fiu legumă!) pentru a mai urmări acum nu 40 de meciuri, ci 70, şi să fie al naibii care s-ar declara obosit!... sau măcar unul, fie şi de Liga a III-a, dar să fie live. Zic asta, fiindcă oricât se străduiesc televiziunile de specialitate să-şi umple grilele de programe cu reluări din toată istoria fotbalului, a sportului în general, eu nu am apăsat nici măcar o singură dată butonul telecomenzii pentru a la căuta, fiindcă sportul "la conservă" n-are absolut niciun haz. Tot farmecul este disputaîn direct, la care să participi şi emoţional, să înjuri, să te bucuri, să fumezi, să bei, să iei antinevralgice etc., fiecare după apucături. Dar să te uiţi la ceva care s-a disputat nu ştiu când, şi rezultatul ţi-e cunoscut încă de atunci, mulţumesc frumos... Acum, că toate astea s-au dus, văd că rubricile de sport de la telejurnale sunt ocupate cu celebrele, deja, provocări. E bine măcar că de data asta nu-şi toarnă nimeni găleţi de cuburi de gheaţă în cap. Nu. Toată lumea jonglează cu hârtie igienică. Poate se gândeşte cineva să propună spre omologare respectivă îndeletnicire ca sport. Dintre toţi cei care l-au practicat până acum, categoric Gabi Balint a fost cel mai bun. Fabulos chiar. Vă amintiţi, sper: a apărut jonglând cu... aerul, mimând mişcările normale, fără niciun obiect, asta fiindcă, zicea el, n-a mai găsit hârtie igienică! Tot excepţională a fost rubrica de sport de la jurnalul BBC de luni, 30 martie. Prezentatorul i-a dat legătura fetei de la rubrica de sport, întrebând-o, clasic: "Ce ne-ai pregătit azi la sport?", la care domnişoara a zis: "Nu prea multe. La revedere!". Şi aia a fost toată rubrica!! 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sporturi noi, neomologate.
 Vizualizări articol: 1832 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Sporturi noi, neomologate5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei