Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 apr 2020 - Anul XXV, nr. 77 (7382)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Luare de poziție

Liderul ALDE Suceava îl critică dur pe președintele României pentru că a retras decorația conferită Spitalului Județean Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Președintele organizației județene ALDE Suceava, medicul veterinar Octavian Ilisoi, a rămas perplex după ce Președinția României a anunțat că retrage decorația acordată Spitalului Județean ”Sf. Ioan cel Nou Suceava”. Octavian Ilisoi a reacționat la această informație și crede că președintele României tocmai a dat semnalul că a trecut Suceava la capitolul ”pierderi”.

”O așa măsură e <extrem de dură>. Știți care e singurul efect al deciziei lui Iohannis? Când o să moară spitalul nu o să mai fie îngropat cu onoruri militare! Bravo, domnule Iohannis, o măsură pe care milioane de români o așteptau! Mai bine mergeți printre suceveni, domnule Iohannis, pentru o baie de mulțime așa cum vi le organiza Gheorghe Flutur anul trecut!”, a declarat președintele ALDE Suceava.

Octavian Ilisoi a spus că nu înțelege acest demers și inițial a crezut că este vorba de o păcăleală de 1 aprilie.

”Și glumă să fi fost era una total nereușită pentru situația critică în care se află Suceava. Domnul Iohannis a spus că este alături de suceveni, dar prin această acțiune ne dă de înțeles exact contrariul. Se pare că am fost abandonați și trebuie să ne descurcăm cu forțe proprii. Domnule Iohannis, vă invit la Suceava să vedeți exact cum stă situația în teren. Nu doar când e de tăiat panglici și la festivități, ci și când situația este critică”, este mesajul transmis de Octavian Ilisoi.

Declarațiile liderului ALDE Suceava vin după ce ieri președintele Klaus Iohannis a retras Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler, conferit prin Decretul nr. 205 din 5 aprilie 2019 Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava pe motiv că oamenii din conducerea instituției au gestionat total defectuos criza generată de infectările cu COVID-19.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liderul ALDE Suceava îl critică dur pe președintele României pentru că a retras decorația conferită Spitalului Județean Suceava.
 Vizualizări articol: 1745 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 3 voturi
Liderul ALDE Suceava îl critică dur pe președintele României pentru că a retras decorația conferită Spitalului Județean Suceava3.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei