Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 mar 2020 - Anul XXV, nr. 62 (7367)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

De luni, 16 martie

Străzile Mărășești și Mihail Kogălniceanu intră în reabilitare totală

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

De luni dimineață, traficul rutier în zona intersecției Mărășești va fi afectat de o serie de restricții care vor fi luate ca urmare a demarării unor lucrări importante de infrastructură rutieră.

”De luni, 16 martie 2020, începem lucrările de refacere totală a străzii Mărășești, cuprinsă între sensul giratoriu de la Catedrală și str. Mihail Kogălniceanu.
Pe toată perioada lucrărilor, pe această porțiune, se va circula pe sens unic înspre Lidl, iar sensul invers va fi pe str. Grigore Ureche.
În continuarea străzii Mărășești se va reabilita și strada Mihail Kogălniceanu, unde circulația de la sensul giratoriu va fi redirecționată înspre Serpentine folosind str. Zamca, str. I.G. Sbiera, str. Ion Creangă, str. Petru Rareș”, a anunțat viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi.

Conform datelor tehnice din proiectul de reabilitare totală, strada Mărășești va avea carosabilul refăcut complet pe o lungime de 620 m, pe o lățime de 7 metri, cu trotuare pe ambele părți ale străzii (1,5 m lățime), prin turnarea de covor asfaltic cu două straturi (uzură și binder).
De asemenea, se va realiza și o parcare cu 37 de locuri pe partea căminului Colegiului Național “Mihai Eminescu”.
Lucrările de refacere vor continua cu strada Mihail Kogălniceanu pe o lungime de 220 m, lățime de 7 m, cu trotuare pe ambele părți ale străzii (1,5 m lățime), tot cu covor asfaltic cu două straturi (uzură și binder).
”Îndemn toți participanții la trafic să fie atenți la noile semne de circulație pe toată perioada desfășurării lucrărilor!”, a adăugat viceprimarul Lucian Harșovschi, care se ocupă îndeaproape de întreaga lucrare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Străzile Mărășești și Mihail Kogălniceanu intră în reabilitare totală.
 Vizualizări articol: 1430 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Străzile Mărășești și Mihail Kogălniceanu intră în reabilitare totală0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei