Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 mar 2020 - Anul XXV, nr. 62 (7367)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

Prevenție

Jumătate dintre parlamentarii de Suceava sunt autoizolați la domiciliu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Șapte din cei 14 parlamentari aleși în județul Suceava sunt autoizolați la domiciliu, după ce în cursul zilei de vineri, senatorul PNL de Constanța Virgil Chițac a fost confirmat cu noul coronavirus. În cursul zilei de vineri, majoritatea parlamentarilor de Suceava au făcut testul pentru noul coronavirus COVID – 19.

Printre cei care au făcut acest test se numără parlamentarii PNL de Suceava Ioan Balan, Angelica Fădor, Bogdan Gheorghiu și Constantin Daniel Cadariu, dar și senatorii PSD Ioan Stan, Virginel Iordache și Ilie Niță și deputatul social-democrat Alexandru Rădulescu. Până în cursul zilei de ieri, aceștia au primit rezultatele testelor, acestea fiind negative.

În autoizolare pentru o perioadă de 14 zile vor sta deputații PNL Ioan Balan și Angelica Fădor, senatorul PNL Constantin Daniel Cadariu, dar și parlamentarii PSD Ioan Stan, Virginel Iordache, Ilie Niță și Alexandru Rădulescu.

De precizat că deputații PNL de Suceava Ioan Balan și Angelica Fădor sunt în autoizolare la domiciliu, având în vedere că au participat la ultima ședință a Biroului Permanent Național al PNL, la care a fost prezent și senatorul Virgil Chițac. Senatorul Daniel Cadariu intră în autoizolare la domiciliu, fiind coleg de Senat cu Virgil Chițac.

Ministrul Culturii, deputatul PNL Bogdan Gheorghiu, a declarat că nu se află în situația de a sta izolat, având în vedere că nu a intrat în contact direct cu senatorul liberal. „Pot confirma că rezultatul testului este negativ și că nu mă aflu în situația de izolare la domiciliu, dat fiind faptul că nu sunt contact direct al nici unui pacient diagnosticat cu COVID-19. Astfel, în calitate de deputat și de ministru al Culturii, voi continua demersurile pentru prioritățile asumate și voi acționa cu responsabilitate în luarea tuturor deciziilor care să aibă beneficii reale asupra cetățenilor români, instituțiilor de cultură și patrimoniului național”, a spus Bogdan Gheorghiu.

Printre cei care au făcut testul pentru noul coronavirus se numără și deputatul PSD de Suceava Eugen Bejinariu. Acesta a spus, ieri, că nu a primit încă rezultatul testului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jumătate dintre parlamentarii de Suceava sunt autoizolați la domiciliu.
 Vizualizări articol: 1266 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jumătate dintre parlamentarii de Suceava sunt autoizolați la domiciliu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei