Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 mar 2020 - Anul XXV, nr. 53 (7358)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 5 – 11 martie

 

Joi, 5 martie

”Baba oarba”, noul spectacol al Teatrului Studențesc Fabulinus

Teatrul Studențesc „Fabulinus” din cadrul Universității ”Ștefan cel Mare” Suceava (USV) invită sucevenii la premiera noului spectacol „Baba oarba”, în regia lui Cosmin Panaite.

Evenimentul este programat pentru 5 martie 2020, de la ora 19.00, pe scena Auditoriumului „Joseph Schmidt” (str. Universității, nr. 13).

Distribuția: Polya Zubati, Radu Andonie, Vitali Cuzub, Elian Agache, Costin Bucătaru, echipa tehnică: Ilie Doroftei și Ionuț Flutur.

Prețul unui bilet este de 10 lei pentru adulți sau de 5 lei pentru studenți, elevi și pensionari. Biletele pot fi achiziționate de la sediul Casei de Cultură a Studenților, str. Zorilor nr. 6 (lângă Auto Albina) sau online, de pe www.ccs-sv.ro.

Pentru alte informații: 0752.092.606.

 

Vineri, 6 martie

„Femei de succes! Performanță la superlativ”, ediția a IX-a

La Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava va avea loc vineri, 6 martie, de la ora 17:00, un eveniment special de sărbătoare, „Femei de succes! Performanță la superlativ”, ediția a IX-a. La eveniment, invitate speciale sunt Mihaela Crăciun, jurnalistă la Televiziunea Română, și Catinca Maria Nistor, directorul Teatrului „Lucia Sturdza Bulandra” București. Cele două invitate vor vorbi despre poveştile lor de succes, despre curaj, viziune şi inspirație.

 

Sâmbătă, 7 martie

Ateliere creative pentru copii, cu tematică specială, la Shopping City Suceava

Shopping City Suceava, în colaborare cu Smart School, organizează ateliere de creație și modul de dezvoltare personală pentru copii. Cei mici sunt invitați să își pună imaginația în practică și să confecționeze obiecte inedite, utilizând diverse tehnici moderne și atractive.

La atelierul de pe data de 7 martie cei mici au oportunitatea să își pună în practică resursele creative la atelierul de creație cu tematică specială „La mulți ani, scumpă mamă! - tablou creativ” și la modulul de dezvoltare personală cu tema ,,Universul infinit al cărților”. Atelierele au loc în fiecare sâmbătă, între orele 13.00-17.00, în incinta centrului comercial, în zona magazinului Pepco, și se adresează copiilor cu vârsta între 5 și 11 ani. Intrare liberă! La fiecare atelier pot participa maximum 25 de copii, iar înscrierile se fac săptămânal, la 0745 403 220.

 

Luni, 9 martie

Maestrul Tudor Gheorghe, la Suceava, cu "Risipitorul de frumuseţi"

Maestrul Tudor Gheorghe revine la Suceava cu un nou concert. Spectacolul "Risipitorul de frumuseţi" (Volumul 1) va avea loc luni, 9 martie, de la ora 19.00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava. Artistul Tudor Gheorghe va fi însoţit la Suceava de Corul și Orchestra Concertino, sub bagheta dirijorului și orchestratorului Marius Hristescu. Biletele costă 100 de lei şi pot fi cumpărate de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, intrare B, etajul 1, telefon: 0230 523 718.


Marți, 10 martie

„Concert în 2” cu Ada Milea şi Bobo Burlăcianu

Ada Milea şi Bobo Burlăcianu revin pe scena Auditoriumului „Joseph Schmidt”, marți, 10 martie, de la ora 19.00, cu spectacolul „Concert în 2”.

Prețul unui bilet este de 20 lei sau 10 lei pentru studenți, elevi și pensionari. Biletele se pot achiziționa și de pe www.ccs-sv.ro, iar cele cu reducere pot fi cumpărate doar de la sediul Casei de Cultură a Studenților, str. Zorilor, nr. 6 (lângă Auto Albina).

Informații suplimentare la 0752 092 606.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1124 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Unde fugim de-acasă...5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei