Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 mar 2020 - Anul XXV, nr. 53 (7358)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Tânăr căutat de poliție după ce i-a tăiat gâtul unui bărbat pe care l-a prins cu soția sa

Vineri, 6 Martie 2020 (10:17:29)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mai multe echipaje de poliție sunt angrenate în această dimineață în operațiuni de căutare în zona satului Costișa, comuna Frătăuții Noi, unde a avut loc o crimă pasională. Un tânăr în vârstă de 28 de ani, care nu este de găsit, a intrat, joi noapte, într-o locuință din satul Costișa, unde se aflau soția sa, de 27 de ani, și un bărbat de 51 de ani. Tânărul orbit de furie s-ar fi năpustit asupra bărbatului mai în vârstă și l-a lovit cu un cuțit în zona gâtului. Atacul a fost foarte violent, victimei fiind practic tăiat gâtul. Acestea sunt primele date despre caz, ancheta fiind preluată, din noaptea de joi spre vineri, de judiciariști de la Serviciul de Investigații Criminale Suceava, sub coordonarea unui procuror criminalist. Bărbatul și femeia de 28, respectiv 27 de ani, formau un cuplu la Măneuți – Frătăuții Vechi, însă se pare că de o perioade nu se mai înțelegeau și s-au despărțit. Tânărul nu se obișnuise încă cu ideea că tânăra nu îl mai vrea. Joi seară, tânăra a mers se pare cu bărbatul de 51 de ani în satul Costișa, la o casă bătrânească, probabil a unei rude de-a ei. Au fost găsiți însă acolo de tânărul înșelat, care a comis oribila faptă.

Suspectul de omor este Dănuț Gheorghiță Sofronie, din satul Măneuți, comuna Frătăuții Vechi. Acesta a fost condamnat la 1 ani și 10 luni de închisoare într-un dosar de ultraj, fiind eliberat anul trecut.

În 2017, tânărul, beat, conducea un moped, și a fugit de polițiști. Prins după o urmărire, tânărul a fost foarte violent. El i-a amenințat cu moartea pe cei doi agenți iar pe unul l-a lovit cu pumnul în faţă în zona maxilarului. El a fost condamnat pentru ultraj dar și pentru conducere fără permis și sub influența alcoolului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăr căutat de poliție după ce i-a tăiat gâtul unui bărbat pe care l-a prins cu soția sa.
 Vizualizări articol: 6810 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tânăr căutat de poliție după ce i-a tăiat gâtul unui bărbat pe care l-a prins cu soția sa0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei