Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 mar 2020 - Anul XXV, nr. 53 (7358)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Flutur anunță că județul Suceava are în mod oficial un parc industrial lângă Aeroportul ”Ștefan cel Mare”

Joi, 5 Martie 2020 (15:38:45)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că județul are în mod oficial un parc industrial în apropierea Aeroportului ”Ștefan cel Mare”. Gheorghe Flutur a declarat că Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației a emis ordinul prin care a dispus acordarea titlului de parc industrial în suprafață de 13,74 ha pe teritoriul administrativ al orașului Salcea și al comunei Dumbrăveni, în imediata apropiere a Aeroportului Ștefan cel Mare, administrat de Societatea „Parcuri Industriale Bucovina” SA.

Flutur a explicat că titlul de parc industrial conferă operatorilor economici dreptul la facilitățile prevăzute de Art. 20 din Legea nr. 186/2013 privind constituirea și funcționarea parcurilor industriale și de Art. 456 alin. (1) lit. i) și Art. 464 alin. (1) lit. n) din Legea 227/2015 privind Codul fiscal.

El a arătat că facilitățile pot fi obținute conform condițiilor prevăzute în Regulamentul (UE) nr. 651/2014 al Comisiei din 17 iunie 2014 și Regulamentul (UE) 1407/2003 al Comisiei din 18 decembrie 2013.

Șeful administrației județene a apreciat că înființarea acestui parc industrial creează premisele demarării unei noi etape în ceea ce privește reindustrializarea județului. „Sunt convins că în acest parc industrial vor veni, în scurt timp, atât investitori autohtoni cât și străini, putând deveni un model de încurajare a investițiilor”, a precizat Flutur. El a adăugat că în cursul zilei de joi a avut o întâlnire cu un prim solicitant care dorește să investească și să funcționeze în cadrul noului parc industrial. Președintele CJ Suceava a spus că discuțiile le-a avut cu un investitor german, care este prezent în aceste zile la Suceava împreună cu o firmă de consultanță. „Investitorul german a vizitat deja amplasamentul și a transmis că este hotărât să investească aici. Săptămâna viitoare voi convoca membrii Clusterului Regional Inovativ de Bioeconomie Suceava – Botoșani pentru a iniția și alte demersuri menite să atragă investitori și investiții în parcul industrial”, a mai declarat Gheorghe Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur anunță că județul Suceava are în mod oficial un parc industrial lângă Aeroportul ”Ștefan cel Mare”.
 Vizualizări articol: 1576 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Flutur anunță că județul Suceava are în mod oficial un parc industrial lângă Aeroportul ”Ștefan cel Mare”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei