Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 mar 2020 - Anul XXV, nr. 53 (7358)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sprijin

Gheorghe Flutur anunță că Guvernul României a alocat un milion de euro pentru spitalul din Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că în urma demersurilor și solicitărilor făcute, Guvernul României a alocat o primă tranșă de bani pentru Spitalul Municipal Fălticeni, de peste un milion de euro. Gheorghe Flutur a declarat că la Spitalul municipal Fălticeni mai sunt de executat lucrări în zona unor scări de acces, necesarul cel mai mare de fonduri fiind pentru dotarea cu aparatură medicală. Șeful administrației județene a precizat că cele mai importante dotări sunt pentru radiologie și imagistică medicală, bloc operator, stație de sterilizare, laborator analize medicale etc. „Salut deschiderea Guvernului și alocarea primei tranșe de bani pentru Spitalul municipal Fălticeni. Din câte știu, mai este nevoie de 20 de milioane de lei pentru dotarea integrală cu aparatură medicală de ultimă generație. Socotesc că orice investiție este benefică, cu atât mai mult în sănătate, domeniu care pentru mine are prioritate de grad zero”, a declarat președintele CJ Suceava. Noul spital va funcţiona într-o clădire cu şase etaje, pe 12.000 de metri pătraţi utili, va avea 250 de paturi şi va dispune de toate secţiile, mai puţin de Boli infecţioase şi TBC. Unitatea spitalicească va dispune de radiologie şi imagistică medicală, laborator analize medicale, farmacie cu circuit închis, laborator de anatomopatologie – morgă, spitalizare de zi, bloc operator şi sterilizare şi unitate de transfuzii sangvine.

Spitalul Municipal Fălticeni va deservi o zonă cu aproximativ 150.000 de locuitori, din municipiul Fălticeni, 17 comune şi oraşele Liteni şi Dolhasca.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheorghe Flutur anunță că Guvernul României a alocat un milion de euro pentru spitalul din Fălticeni.
 Vizualizări articol: 1108 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gheorghe Flutur anunță că Guvernul României a alocat un milion de euro pentru spitalul din Fălticeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei