Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 mar 2020 - Anul XXV, nr. 53 (7358)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reacție

Ioan Stan: Suma de un milion de euro alocată spitalului din Fălticeni reprezintă doar 20% din necesar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a apreciat faptul că Ministerul Sănătății a alocat un milion de euro pentru Spitalul Municipal Fălticeni, ca urmare a demersurilor făcute de șeful administrației județene, Gheorghe Flutur, însă a arătat că suma reprezintă doar 20% din necesar.

„Președintele Consiliului Județean Suceava ne-a anunțat în dimineața aceasta că datorită demersurilor sale personale spitalul municipal din Fălticeni va beneficia de un milion de euro pentru dotarea cu aparatură medicală. Departe de mine gândul de a minimaliza eforturile acestuia și apreciez bunăvoința domniei sale de a se implica în rezolvarea acestei probleme, doar că trebuie să vin cu unele lămuriri ce țin de acest subiect”, a declarat Ioan Stan. El a spus că această sumă nu ajută prea mult în deblocarea situației de la Spitalul Municipal Fălticeni, deoarece reprezintă numai 20% din suma necesară pentru dotarea integrală a spitalului cu aparatura medicală necesară funcționării. „Recunoaștem că este un pas înainte, dar având în vedere <intervenția> de care s-a pomenit, ne așteptam la obținerea întregii sume, având în vedere poziția domniei sale în PNL și influența pe care umblă vorba că o are în rândul celor care se află acum la guvernare. În al doilea rând, amintesc că am avut personal o interpelare către ministrul Sănătății în care îi explicam necesitatea alocării celor 5 milioane de euro necesari dotării cu aparatură medicală a spitalului municipal din Fălticeni în urmă cu nu mai mult de trei săptămâni”, a precizat liderul PSD Suceava.

Ioan Stan a arătat că pentru rezolvarea acestei situații va continua să aducă la cunoștința autorităților centrale, prin toate mijloacele parlamentare pe care le are la dispoziție, necesitatea de a aloca întreaga sumă de cinci milioane de euro pentru a finaliza investiția de la acest spital care urmează să deservească peste 150.000 de prezumtivi pacienți. „Asta în condițiile în care guvernarea PSD a contribuit cu majoritatea investițiilor care au dus la finalizarea clădirii în care urmează să funcționeze noul spital de la Fălticeni, alocând inclusiv banii necesari pentru dotarea cu mobilier a întregului imobil. Practic singura etapă care mai trebuie parcursă pentru a deschide acest obiectiv este dotarea cu aparatură medicală, or noi acum nu mai suntem la guvernare.

Bineînțeles că vom saluta intervenția oricărei autorități în ceea ce privește continuarea investițiilor în orice obiectiv din zona noastră și suntem dispuși să colaborăm în orice chestiune ce ține de binele județului și nu numai”, a încheiat Ioan Stan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Stan: Suma de un milion de euro alocată spitalului din Fălticeni reprezintă doar 20% din necesar.
 Vizualizări articol: 1029 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ioan Stan: Suma de un milion de euro alocată spitalului din Fălticeni reprezintă doar 20% din necesar0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei