Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 feb 2020 - Anul XXV, nr. 41 (7346)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 20 – 26 februarie

„Târgul Mărţişorului. Târg de Meşteri Populari”, la Shopping City Suceava

În perioada 24-29 februarie, Consiliul Judeţean Suceava, Centrul Cultural „Bucovina”, prin Centrul pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale, în parteneriat cu Shopping City Suceava, organizează „Târgul Mărţişorului. Târg de Meşteri Populari”. Acţiunea va avea loc în incinta Shopping City Suceava, programul de vizitare fiind între orele 9.00-21.00.

 

Lecţii de educaţie muzeală

În perioada 24-28 februarie, şcolarii şi preşcolarii suceveni sunt invitaţi la Muzeul de Ştiinţele Naturii, la lecţiile de educaţie muzeală care se desfăşoară în cadrul proiectului „Să învăţăm despre dinozauri”. „Ne dorim să descoperim împreună speciile de dinozauri, perioada în care au apărut şi de ce au dispărut, care sunt speciile pe care le mai întâlnim şi în prezent, curiozităţi şi multe alte date despre aceste creaturi înspăimântătoare”, spun organizatorii. Programări şi informaţii la standul Muzeului de Ştiinţele Naturii Suceava sau la telefon 0230 213 775.

 

Joi, 20 februarie

Piesa „Curând aici va fi pustiu”, la ora 19:00, pe scena Teatrului „Matei Vişniec”

Spectacolul „Curând aici va fi pustiu” este un concept al regizorului Daniel Chirilă, unul dintre cei mai dinamici artişti din România. Actor, regizor şi dramaturg, Daniel Chirilă este fondator şi coordonator al Platformei Culturale Frilensăr, care s-a evidenţiat în mediul cultural ca unul dintre cei mai importanţi producători teatrali. Limita de vârstă: 12+. Preţul unui bilet este: 30 de lei - preţ întreg / 10 lei - studenţi şi pensionari şi 7 lei - elevi învăţământ preuniversitar. Relaţii şi rezervări, la telefon: 0759 048 677 / e-mail: bilete@teatrulmateivisniec.ro. Eliberări bilete: Luni-Vineri între 13:00-16:00; Vânzări bilete online: www.blt.ro

 

Lansare de carte, la Librăria Alexandria din cartierul George Enescu

Alexandria Librării şi Editura RAO vă invită joi, 20 februarie, începând cu ora 17.00, la evenimentul de lansare a volumului „Anotimpurile minciunii”, semnat de Monica Tatoiu. Evenimentul, care va avea loc la Librăria Alexandria din cartierul George Enescu, va fi urmat de o sesiune de autografe şi discuţii libere pe marginea cărţii.

„Anotimpurile minciunii”a ieşit din tipar chiar la începutul acestui an la Editura RAO şi este o colecţie de note de călătorie şi comentarii politice şi sociale, amuzante, incisive şi întotdeauna spirituale din partea uneia dintre personalităţile cele mai carismatice din ultimii ani. 

 

Sâmbătă, 22 februarie

Expoziţia de fotografie „Fată de viscol”, la Muzeul Bucovinei

Artistul fotograf amator Lăcrămioara Georgeta Samson, membru debutant în Asociaţia Artiştilor Fotografi din România, va expune, în perioada 22 februarie - 10 martie, la Muzeul Bucovinei, 40 de lucrări realizate în toate anotimpurile, dar mai ales în lunile de iarnă. De aici şi denumirea expoziţiei, „Fată de viscol”, expoziţie care va avea vernisajul sâmbătă, 22 februarie, la ora 17:00, în foaierul Muzeului Bucovinei. Prezintă criticul de artă Delia Ioana Leizeriuc. Invitaţi: Andrei Ceobanu şi Cristian Patraş.

 

„Lara şi Generaţia Z - Back to School”, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava

Spectacolul „Lara şi Generaţia Z - Back to School” va avea loc pe 22 februarie, de la ora 17:00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava. Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în magazinele Flanco, Diverta, Cărtureşti etc. Online, puteţi plăti cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în ţară, https://www.iabilet.ro/bilete-lara/.

 

„Teatru de repertoriu”, la Teatrul „Matei Vişniec”

Piesa „Teatru de repertoriu”, la Teatrul „Matei Vişniec”, cu Anghel Damian şi Cristi Martin, de la ora 19:00. Un tânăr şi timid dramaturg este invitat de nevroticul manager, obsedat de Hamlet, al unui teatru de repertoriu, să discute despre piesa de debut a tânărului, dar discuţia se transformă într-o întâlnire nebunească, în care confuzia comică şi momentele aparent absurde se suprapun. O premieră absolută în România, spectacolul este o comedie nebunească despre o lume şi mai nebună, dintr-un teatru de repertoriu. Preţ bilet: 40 de lei. Biletele se găsesc la casa de bilete a teatrului şi pe www.mystage.ro. Recomandat spectatorilor cu vârsta peste 14 ani.

 

Duminică, 23 februarie

Spectacolul „Pisici”, pe scena Teatrului ”Matei Vişniec”

Spectacolul „Pisici” este o producţie a TMMVS, un spectacol concert conceput de Bobo Burlăcianu şi Bobi Dumitraş, care va avea loc pe 23 februarie, la ora 19:00, la Teatrul ”Matei Vişniec”. Durata unui spectacol: 70 de minute. Preţul unui bilet este: 30 de lei - preţ întreg / 10 lei - studenţi şi pensionari şi 7 lei - elevi învăţământ preuniversitar. Relaţii şi rezervări, la telefon: 0759 048 677; bilete@teatrulmateivisniec.ro. (Luni-Vineri, între 8:00-14:00). Eliberări bilete: Luni-Vineri, între 13:00-16:00.

 

Luni, 24 februarie

Expoziţia de pictură ,,Expresivităţi Cromatice - Kalokagathia”, la Biblioteca Bucovinei

La Biblioteca Bucovinei ,,I.G. Sbiera” din municipiul Suceava va avea loc luni, 24 februarie, începând cu ora 17:00, vernisajul expoziţiei de pictură ,,Expresivităţi Cromatice - Kalokagathia” a grupei de Arte Plastice din clasa a VIII-a B a Colegiului de Artă ,,Ciprian Porumbescu” Suceava, coordonată de prof. dr. Emilian Adrian Gavrilean. Evenimentul va cuprinde şi un recital muzical susţinut de cvartetul de chitare al Colegiului de Artă ,,Ciprian Porumbescu”: Ştefan Costandache, Liviu Rotaru, Samuel Duciuc - coordonator prof. Ilie Aurelian Zugrav, dar şi un recital poetic, susţinut de Paul-Andrei Ungureanu. Evenimentul este organizat de Colegiul de Artă ,,Ciprian Porumbescu” Suceava, în parteneriat cu Biblioteca Bucovinei ,,I.G. Sbiera” Suceava. Coordonatori ai proiectului sunt: prof. Gabriela Hisem, prof. dr. Emilian Adrian Gavrilean, prof. Ilie Aurelian Zugrav.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1119 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Unde fugim de-acasă...5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei