Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 feb 2020 - Anul XXV, nr. 41 (7346)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cercetat penal

La 15 ani, a produs o tamponare la volanul unei maşini furate, după ce fugise din centrul de plasament

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un adolescent de 15 ani este cercetat de poliţiştii humoreni, după ce a fost protagonistul unei tamponări la volanul unui autoturism cu care a plecat de la faţa locului. Cercetările ulterioare au stabilit că băiatul de la volan nu avea permis de conducere şi fugise de circa o săptămână dintr-un centru de plasament din Solca, iar autoturismul condus de acesta fusese furat din judeţul Bistriţa-Năsăud.

În cursul zilei de marţi, un echipaj de poliţie rutieră din cadrul Compartimentului Rutier Gura Humorului a fost informat despre faptul că un adolescent de 15 ani din Fălticeni conduce un autoturism marca Renault prin oraşul Gura Humorului, fără a avea permis de conducere. În urma verificărilor efectuate în întreg oraşul, s-a constatat faptul că autoturismul semnalat fusese implicat într-un eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale. În scurt timp, la un atelier de dezmembrări auto din oraş a fost identificat autoturismul Renault şi adolescentul de 15 ani, poliţiştii încercând să refacă filmul evenimentului auto şi a ceea ce s-a petrecut după.

S-a constatat astfel că în acea zi, în jurul orei 07.40, în timp ce conducea autoturismul marca Renault Megane pe bulevardul Bucovina din oraşul Gura Humorului, având direcţia de deplasare dinspre Frasin către Gura Humorului, la schimbarea benzii de mers minorul de 15 ani nu s-a asigurat corespunzător şi a acroşat un autobuz marca Mantemsa, condus de un bărbat de 30 de ani, din comuna Mănăstirea Humorului. Cel de la volanul autoturismului Renault nu a oprit la faţa locului, continuându-şi deplasarea spre zona Şcolii Gimnaziale Nr. 2, după care s-a deplasat la atelierul auto pentru a da autoturismul spre dezmembrare, în acel loc fiind identificat de poliţişti. Între cei doi conducători auto implicaţi în tamponare avusese loc o scurtă discuţie, adolescentul declarând că doreşte să achite contravaloarea pagubelor când se vor întâlni, făcând pentru asta schimb de numere de telefon.

Cercetările poliţiştilor au stabilit, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, că autoturismul marca Renault Megane condus de minor figurează furat din localitatea Unirea, judeţul Bistriţa-Năsăud, în noaptea de 17/18 februarie 2020. De asemenea, băiatul figurează ca fiind dispărut din data de 11 februarie de la Centrul de Plasament „Mihail şi Gavriil” Solca, fiind dat deja în urmărire internaţională. În urma identificării lui, poliţiştii au dispus revocarea urmăririi, iar autoturismul Renault Megane urmează a fi preluat de către reprezentanţii IPJ Bistriţa-Năsăud, pentru continuarea cercetărilor. De asemenea, poliţiştii au anunţat Centrul de Plasament „Mihail şi Gavriil” din Solca, pentru preluarea minorului. Cercetările sunt continuate de Compartimentul Rutier din cadrul Poliţiei oraşului Gura Humorului, pe numele băiatului de 15 ani întocmindu-se un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La 15 ani, a produs o tamponare la volanul unei maşini furate, după ce fugise din centrul de plasament.
 Vizualizări articol: 1382 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
La 15 ani, a produs o tamponare la volanul unei maşini furate, după ce fugise din centrul de plasament0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei